Galaxy Note 3 esittelee Samsungin uuden linjan muotoilussa?

Samsung on pitkään saanut kuulla valittelua lippulaivojensa rakenteesta ja erityisesti niissä käytettävistä materiaaleista. Kun monet kilpailijat luottavat huippumalleissaan alumiiniin, on Samsung pitänyt tiukasti kiinni muovista. Sillä on etunsa, mutta toisaalta 600 euron puhelimen toivoisi tuntuvan kädessä hieman laadukkaammalta kuin monin verroin halvemman perusmallin. Verkkojulkaisu SamMobilen mukaan korealaisvalmistaja tiedostaa ongelman ja laatii parhaillaan muutoksia strategiaansa.

SamMobilen luottolähde kertoo, että Samsung suunnittelee muutoksia muotokieleensä. Tämä ei automaattisesti tarkoita, että yhtiö tulee vaihtamaan muovin esimerkiksi alumiiniin. Lähde kuitenkin sanoo, että Galaxy Note 3 ei noudata Galaxy S4:n muotokieltä, vaan tulee olemaan tältä osin laadukkaampi.

Eräiden arvioiden mukaan Samsung halusi käyttää laadukkaampia materiaaleja jo Galaxy S4:ssä. Se olisi kuitenkin johtanut laitteen viivästymiseen, kertoo Redmond Pie.

Galaxy Note 3:n esittelyn odotetaan tapahtuvan kesän lopulla. Puhelimessa on huhun mukaan 5,9 tuuman full hd -kosketusnäyttö, kun nykyisessä mallissa on 5,5 tuuman paneeli 1280 x 720 pikselin tarkkuudella. Mukana olisivat myös Exynos 5 Octa -piirisarja LTE-tuella, 13 megapikselin kamera ja uusin Android-versio, joka tuolloin on todennäköisesti 5.0.

Lähde: Phone Arena

14 kommenttia

 1. Innolla odottaen :’D Vaikka kyllä ostaa en aio, niin hyvässä kunnossa tuo nykyinen on ja vasta 3 kuukautta vanha :’)

 2. Toivotaan tosiaan alumiinia runkoon. Ainut riittävän arvokas materiaali yhtään paremmin pään malleille. Uskon että myös Microsoft-Nokia tuntustaa muovivillityksen vääräksi ja tuo loppuvuoden aikana alumiinikuorisen mallin markkinoille.

  1. Mitä meinaat väärällä? Nokian mallit on tällä hetkellä kiitellyimpiä puhelimia muotoilultaan, eikä niiden materiaaleista ole valiteltu. Esim L800 puhelin ei tunnu halvalta vaikka muovia onkin, vaan on tukeva ja laadukas. Toisaalta taas Samsungin tuotokset tuntuvat halvalta. Muovistakin voi tehdä monenlaista viritystä.

   1. Mulla tuo L800 kyllä napsuu kuin orava. Näyttö meinaa pullahtaa ulos. Huoltoliikkeessä sanottiin, että normal.

    1. Ei voi pitää paikkaansa, sitähän voi käyttää vasaranakin. Nokian mainosvideossa sanottiin niin.

    2. Videolla oli kylläkin Lumia 900. Ihan hyvä Paroni. Ihan hyvä yritys! 🙂

    3. Sulla on maanantaikakkale. Mulla ei oo napsunu ikinä ja ostin ekoina päivinä kun tuli markkinoille.

    4. Onneksi tämä oli vaan 240€. Eli, jos näytön keskeltä painaa, niin luuri napsahtaa. Saattaa olla joku kynsi haljennut tms. ei tätä näyttöä ole googlen mukaan kiinni liimattu. Eipä tuo käyttöä haittaa.

 3. Alumiinia,titaniumia tai duraluumia odottaisin eniten!.

 4. Turhaan parjataan nykyistä samsungin linjaa. Ei ne minusta mitään halvan oloisia ole ja plussaana on keveys (htc tosin on saanut alumiinistakin todella kätevän kokoisen pakkauksen).

  Alumiinin heikkoutena on muisti esim vääntyessä ja kolhiintuessa, muovi antaa paremmin periksi. Minusta samsungin nykylinja on todella hyvä, olkoon ohutta, mutta ei se natise tai tunnus hajoavan muutenkaan. Lisäkai jos kuori menee jostain syystä huonoksi tai rumaksi niin sen voi vaihtaa, alumiinirunkoisilka litteilla ei onnistu unibody ratkaisujen takia (ei niitä muuten saada kestämään)

 5. Tuo olisi jo hyvä juttu. Nykyiset puhelinet ovat tyylikkäitä, kuin banaanipahvilaatikot.

 6. Taas tuttu lumia fanijoukko koolla puolustelemassa omia puhelimiaan. Taloudesta löytyy valkoinen lumia, joka ei kyllä vakuuta laadukkiidellaan.

Kommentointi on suljettu!