Nokia Lumia 928:ssa on Super AMOLED -näyttö?

Nokia Lumia 928, musta, Verizon

Huhuttu ja muutamaan kertaan jo kuvissakin nähdyn Lumia 928:n ominaisuuksista on levinnyt verkkoon uusia yksityiskohtia. Ne tulevat tällä kertaa laitteiden komponentteja myyvältä ETradeSupplyltä, joka kauppa sivullaan jo Lumia 928:n näyttöä ja etupaneelia.

Sivuston tietojen mukaan Lumia 928 käyttäisi Samsungin valmistamaa Super AMOLED -näyttöä. Se poikkeaisi tässä suhteessa Lumia 920:sta, jossa on IPS-paneeli. Lumia 928:n näyttö olisi ohuempi ja kevyempi, joka tukee aikaisempia tietoja laitteen solakammasta rakenteesta.

Nykyisten tietojen mukaan Lumia 928:n on Verizon-operaattorille räätälöity versio Lumia 920:sta. Se on esikuvaansa kevyempi ja ohuempi sekä omaa Xenon-salaman. Muotoilussa on myös nähtävissä eroavaisuuksia, vaikka polykarbonaatti lienee edelleen päämateriaalina.

Lähde: Phone Arena

5 kommenttia

 1. Olisikin… Itseasiassa ainoa asia, josta en pidä Lumia 920:ssä, on juuri näyttö. Sivusta katsottuna näkyy yläkulmasta valovuotoa. Tämän kun saisivat pois ja musta mustaksi ja ohuempi rakenne, niin siinä olisi mielestäni aika hyvä peli 😀

  1. Höpöjuttuja. Valovuoto my ass. Kuka helvetti katsoo puhelintaan yläviistosta yläkulmasta sivulta, ei tsiisus mitä porukkaa näillä sivuilla kulkee.

   1. No minua se häiritsee. Katselukulmatkaan eivät ole tuossa IPS-paneelissa niin hyvät kuin AMOLED:ssa. Olisikin hienoa saada siihen vielä tällainen hieman parempi näyttö. Vaikka ei tuo nykyinenkään huono ole.

    1. mulla sama juttu, lumia 900 valovuotoja alareunassa, mutta ne huomaa vain pimeässä

    2. Amoledissä ei kyllä ole valovuotoja.
     Ettei sitten näppäimien ledit loista läpi jostain?

Kommentointi on suljettu!