Samsungin tuleva muotokieli kuvissa?

Samsung

Korealainen Samsung työskentelee huhujen mukaan uuden muotokielen parissa. Huhut kertovat yhtiön tähtäävän nykyistä laadukkaampaan rakenteeseen, sillä Samsung on saanut laajasti kritiikkiä lippulaivojensa laatuvaikutelmasta. Tietojen mukaan ensimmäinen uuden aallon laite olisi Galaxy Note 3.

Huhumyllyä kiihdyttämään luotettavana lähteenä tunnettu evleaks on julkaissut Twitterissä kuvia tuntemattomasta Samsungin laitteesta. Kovinkaan paljon tulevasta kuvien perusteella ei voi sanoa, mutta alakulman kolo viittaisi osaltaan Note-sarjan laitteeseen. Kyseessä saattaa tietenkin olla tulevan mallin päälle rakennettu valekuori. Samsung on käyttänyt kyseistä toimintamallia aiempien uutuuksiensa kanssa niiden testauksen aikana.

Mitä olette mieltä?

Samsung

37 kommenttia

 1. Aika laatikkomaisilta vaikuttavat ja itse ainakin pidän nykyisistä huomattavasti enemmän. Toivottavasti luopuisivat myös fyysisestä kotinäppäimestä ainakin Note 3:ssa, koska sitä on vittumaista painella, kun on S-pen käytössä. Mutta eipä noista kuvista kummosias johtopäätöksiä pysty vetämään.

  1. Klikkaatko mielummin niitä helvetin rumia pikku-ikoneita?

   1. Koitappa vähän perehtyä aiheeseen ennen kuin koitat provosoida 🙂

 2. Jos tämä huhu pitää paikkansa:
  Otetaan Lumiasta se tunnettu tekijä (värireunus ja tasainen väri laitteen takapuolella) ja laitetaan se Samsungin koteloon. Innovointia (kopiointia) parhaimmillaan. Jos note tällaisena tulee ulos, eiköhän me kohta nähdä Lumiamaisia värivalikoimia sampan mallistossa.
  Mutta saattaahan tämä olla testikotelo.

  1. Niimpä.
   Samsung ei osaa kun kopioida.
   Kusipäät….

   1. Jos pystyisi, niin tykkäisin tosta kommentista. Oot oikeessa Oipe!

  2. Missä on se ”tykkää” -nappi, kun sitä kerrankin tarvittaisi, jotta voisi tykätä :jake: n kommentista. 🙂

   1. Teemu olisiko mitenkään mahdollista saada tykkäys nappia ? 😀

 3. Täysi kopio lumiasta. Taas samppa kopioi radikaalisti. Jos samppa ei kopioi applea, niin sitten se kopioi nokiaa. Eikö ne korealaiset osaa ite keksiä mitään.

  1. Nokian hardis-design voisi ihan jees, mutta softansa takia jää omalta osaltani takuuvarmasti hyllyyn. Eli samaa designia voi hyvin myydä myös oikealla(tm) käyttiksellä.

 4. Taas lumia fanikerho koolla! Mutta hyvä että samppa uudistaa muotoiluaan.

 5. Hieman katkeran oloisia kommentteja joillakin… 🙂

 6. Ei ole lähellekkään kopioitu Lumiasta. Ei edes hitusta. Vertailkaapa tuota ja Sonyn uusimpia malleja. Kumpaa tuo muistuttaa enemmän: Lumiaa vai Sonya?

 7. Ei kai noita rumia kulmikkaita puhelimia, joita Nokian LUmiat ovat:( Miksi Samsung tuhoaisi rahaa tahkonneen upean designinsa. Jos upean muotoilun ja ylivoimaisen tekniikan lisäksi tarvitaan alumiinia, niin olkoon, minulle tosin kelpaa erinomaisen hyvin muovinen Galaxy S IV tai Note 3, mutta ei todellakaan tuota tiiliskivimuotoilua by Lumia.

  1. Rakennapa talo Lumioista. Voi tulla vinkeän näköinen – tuskin kukaan väittisi talon olevan tiiliskivistä 😉

 8. Eikö se ole yks hailee, minkä muotoiset nuo kuoret ovat pieniltä yksityiskohdiltaan, kun ne joka tapauksessa ovat suorakulmioita!?!? Ainakin omasta mielestä merkitsee juurikin se, mitä siellä kuorten sisässä hyrrää.
  Tämän takia Lumia-kerho varmaan niin äänessä onkin, moni kukka päältä kaunis.

  1. …päältä kaunis ja toimii sulavasti myös sisältä. 😉

   1. niinpä, yhtä sulavaa käyttökokemusta kuin linjassaa ei saa kuin Samsungin huippumalleissa 😉

   2. Vielä kun saisi sulavia ja hyviä softiakin niihin. Mutta täytyy vaan tyytyä johonkin värikuoriin.

    1. Sulavasti toimivia ja hyvin toteutettuja, oikeasti käytännöllisiä softia alkaa löytymään Lumialle jo aivan kiitettävästi. Olen oikeastaan hämmentynyt, kuinka hyvä softavalikoima on WP7.8 puolellakin, vaikka se jäikin väliinputoajaksi. On kyllä totta, että ihmetyttää eräiden hyvin suosittujen palveluntarjoajien softien puutteellisuus WP:n puolella. Onneksi painetta kehittää niistä parempia riittää, mitä enemmän WP-laitteet yleistyy.

    2. Toki löytyy. Mutta itselle silti vielä no go, kun ihan perussovelluksetkin (WP7.8) FB, Youtube, Sports Tracker, IE ovat laadultaan Android (ja ios) versioiden perässä. Mutta onhan markkinaosuus vielä maailmanlaajuisesti pieni että sikäli melkein ymmärrän softakehittäjiä. Miten sitten vaikuttaa kun uusia järjestelmiä tulee markkinoille?

    3. Totta, totta. Anroid ja iOS kerkesivät niin pitkään vetää sovelluskehittäjiä puoleensa, kun mitään muuta oikeasti mielenkiintoista vaihtoehtoa ei ollut. Eli toisin sanoen mahdollisuutta tahkota rahaa. Nyt kun noita vaihtoehtosia käyttiksiä pukkaa, niin luulisi myös softakehittäjiä tulevan yhä enemmän. Kiristyvän kilpailun näkisin kuluttajan kannalta olevan todella hyvä juttu, mutta tulevaisuus näyttää. Täytyy melkein sanoa, että onneksi Nokia ei vielä ole luovuttanut. Muuten kehitys saattaisi tyssätä pahemman kerran niin laite kuin softapuolellakin. Yhtiönäkin Nokia voi lähivuosina olla loistavassa vedossa johtuen nykyisestä haastajan asemasta. Jos se onnistuu tekemään takavuosien temput, niin väittäisin jokaisesta suuremmasta leiristä löytyvän entistä parempia laitteita sekä alustoille tarjottavien softien olevan laadukkaampia.

   1. en, Samsung galaxyissä on Ferrarin moottori mutta muuten ne on ”Ladoja”

 9. Tänään tuli kuva Catwalkista. Aika saman miotoinen kuin tuo. Mielummin kyllä ostaisin Nokian.

 10. Mukavaa, että keskustelua riittää! 🙂 Muistuttaisin kuitenkin taas kommenttien asiallisuudesta. Muuten joudun karsimaan jälleen kaikki vähänkin epäasialliset kommentit pois.

Kommentointi on suljettu!