Kuvavuoto: tuleva Lumia 928 koko komeudessaan

Lumia 928, Verizon, musta

Twitterissä vaikuttava evleaks jatkaa mielenkiintoisten kuvien vuotamista verkkoon. Nyt evleaks on julkaissut kattavan kokonaiskuvan Verizon-operaattorille tulevasta Lumia 928 -mallista, jonka osalta samainen lähde on vuotanut kuvia jo aikaisemminkin. Nyt laite nähdään ensi kertaa myös sivuprofiilista.

Moneen kertaan MobiiliBlogissakin uutisoitu Lumia 928:n on oletettavasti Verizonille räätälöity malli Lumia 920:sta. Se eroaa esikuvastaan lähinnä rakenteeltaan. Se on Lumia 920:aa aavistuksen ohuempi sekä kevyempi. Mukana on myös Xenon-salama ja tiettävästi Super AMOLED -näyttö IPS-paneelin sijaan.

Lähde: evleaks

13 kommenttia

 1. Paksun oloinen edelleen ja aivan mielettömät suru reunat. Toivottavasti ei tule suomeen ollenkaan vaan toisdivat kerralla jotakin uutta. Koskahan Nokialta odotetaan seuraavaa lippulaivaa, joka toisi jotain uutta? Eikös siitä alumiinisesta ole ollut puhetta?

  1. Surureunat eivät ole niin suuren kuin kuvasta voisi päätellä. WP8:ssä ei vain päänäkymässä käytetä koko näyttöä edelleenkään. WP7:ssa asia oli vielä heikommalla tolalla.

  2. Voisitko valaista miten paksu sen puhelimen pitää olla? Ja mitä hyötyä haluamasi puhelimen paksuudesta on? Partaveitsenäkö sitä pitäisi voida käyttää?

 2. Komea on puhelin! Surureunoja ei ole sen enempää kuin muillakaan, WP:n live tiilit eivät mene sivuilla ruudun reunoihin asti ja se saa alkunäkymässä reunat näyttämään isommilta mitä ne oikeasti ovat.

  Tietty paksuun tuohon puhelimeen tulee yksinkertaisesti siitä että luurissa on se optinen kuvavakain joka kasvattaa kennorakenteen vaatimaa kokoa jonkin verran. Lisäksi luurissa on ledin sijaan xenon salama (+ led kuvausvalo) joka vie tilaa ja myös sisäänrakennettu langaton lataus tuo jo yksinään jotain millin luokkaa lisää paksuutta laitteeseen.

  Alumiinirunkoinen catwalk on eri juttu kuin tämä 928 joka on vain paranneltu 920 (vain hieman ohuempi, vain hieman kevyempi ja tuo lisänä xenon-salaman).

 3. Reunat näyttää paksulta, koska weepees ei tiilit ylety näytön reunoihin.

 4. Hieno on puhelin ja jos toi on liian paksu niin hoh hoh. Ikävä kyllä ihmiset on nykyään liikaa kiinnostuneita turhien ominaisuuksien ja tehojen määrästä. Pitää olla neliydinsuoritin ja miljardi appia vaikka niillä ei käytännön hyötyä olisikaan.

 5. Super Amoledin ja Xenon-salaman läsnäolot ovat tervetulleita!

 6. Tuo kuva on muuten sitten renderöinti, ei oikea promokuva.

 7. JOS 920 OLI LIIAN PAINAVA NIIN NYKYAJAN LAPSET EI AIKOINAAN OLISI VOINEET VASTATA PUHELIMEEN OLLENKAAN KUN BAKELIITTI PAINOI PALJON ENEMMÄN,KYLLÄ KANNATTAIS MENNÄ SALILLE,SE ENERGIAJUOMA EI TUO BODIA

 8. JOO ON KOMEA PUHELIN MUT MIKS HEHKUTATTE JA HAUKUTTE KOKO AJAN KYSEINEN MALLI MENEE JENKKIMARKKINOILLE EI SUOMEEN,VAI HALUTTEKO TE MYÖS KYSEISEN PUHELINMALLIN NIINKUIN HJALLIS,KYSEINEN PUHELIN KUN EI EDES TOIMI SUOMESSA,NIIN HJALLIKSEN DIILITKIN VOIS MENNÄ ENEMMÄN METSÄÄN

Kommentointi on suljettu!