Samsung tuo Galaxy Mega 6.3:n Suomeen

Galaxy Mega 6.3 musta

Onko tavallinen älypuhelin liian pieni? Etkö halua kuitenkaan kantaa mukana tablet-kokoluokan laitetta? Samsungilta on tulossa juuri oikea laite tarpeisiisi. Kyseessä on tietenkin vastikään esitelty Galaxy Mega 6.3. Se saapuu Suomeen touko-kesäkuun aikana 599 euron suositushinnalla mustana ja valkoisena.

Samsungin mukaan uutuus on järkevä vaihtoehto kuluttajille, jotka haluavat kantaa vaivattomasti mukanaan isoruutuista laitetta. Valmistaja kehuu Galaxy Mega 6.3:n kulkevan mukana kuin älypuhelin, mutta tarjoavan tablettia vastaavan katselukokemuksen. Näin mukana ei tarvitse kantaa useita eri laitteita.

Uutuus on varustettu ominaisuudella, jossa näytön tarjoama pinta-ala voidaan jakaa kahtia. Toisin sanoen samassa näkymässä on mahdollista ajaa kahta sovellusta yhtä aikaa. Laitteen näyttö on kooltaan 6,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä.

Galaxy Mega 6.3 perustuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Sen sisällä hyrrää 1,7 gigahertsin neliydinsuoritin. RAM-käyttömuistia on tarjolla 1,5 gigatavua. Muita ominaisuuksia ovat kahdeksan megapikselin kamera, LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, NFC, microSD-muistikorttipaikka ja kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila.

Uutukaisen strategiset mitat ovat 167,6 x 88 x 8,0 millimetriä ja akussa riittää kapasiteettia 3200 milliampeeritunnin verran.

13 kommenttia

 1. Edelleen: aivan liian iso kännykäksi, mutta liian pieni tabletiksi.

  1. Juurikin niin. 5″ on maksimi kännykälle ja 10,1″ on minimi tabletille, kaikki siihen väliin menevät ovat väärän kokoisia kumpaankaan kategoriaan. Piste.

 2. Tosi hyvän kokoinen minun tarkoitukseeni. Ensisijainen käyttö dataliikenteessä. Koko on kaikkein tarkein asia, koska tarvitsen isokokoisen näytön pankki + muihin vastaaviin nettikäyttöihin.
  Kuljettaminen ei minkäänlainen ongelma, koska melkein aina on jonkinlainen laukku mukana. Tämä tai Note 3.

  1. Eikä laukkuakaan tarvitse, näpsäkästihän tuon kokoinen vielä povariin menee.

   1. Käytätkö kesäisin povitaskullista t-paitaa?

 3. Onhan se hyvä, että vaihtoehtoja löytyy. Veikkaisin tällaista tarvitsevien kuitenkin kuuluvaan marginaaliseen ryhmään. Toki kun valmistajana on Samsung, en epäile etteikö tätäkin sarjaa saataisi myydyksi.

 4. Jos pitää puhelinta kolarissa niin yhtä helposti tuo sinne solahtaa kuin hieman pienempikin. Mielenkiintoinen tuo näytön jako. Toiseen puoliskoon vaikka tv-kuva urheilukilpailusta ja toisella puoliskolla live-vetoja samaan aikaan täyttelemään..

 5. Tarkoitatko muuten tuolla näytön jakamisella samaa multi-window ominaisuutta mikä on Noteissa vai onko kyseessä joku eri juttu?

  1. Eiköhän tuo ole sama ominaisuus kuin Notessa. 🙂

 6. Liian iso älypuhelimeksi, liian pieni tabletiksi.

  Mega 5.8 on TÄYSIN turha laite, jos tulee Note 3 joka on 5.9…
  6.3 on liian iso.

 7. Voikohan yötä jo ennakkovarailla jostakin? Jos joku tietää niin viittiskö laittaa linkkiä

Kommentointi on suljettu!