Nokia esittelee keskiviikkona jotain uutta

Nokia teaser

Matkapuhelinvalmistaja Nokia ilmoittaa salaperäisesti virallisessa blogissaan, että se tulee esittelemään maailmalle jotain uutta 24. huhtikuuta, eli kuluvan viikon keskiviikkona. Julkistusta seuraa kyselyhetki Mobile Phones -osaston Neil Broadleyn ja erikoisvieraan kanssa. Julkistus tapahtuu aamulla kello 10 Suomen aikaa.

Tarkemmin Nokia ei tulevan julkistuksen aiheesta suostunut kertomaan. Julkaistu kuva viittaa kuitenkin vahvasti uusiin laitteisiin. Ehkäpä uudella muotokielellä varustetut Asha-mallit näkevät nyt päivänvalonsa? On myös hyvin mahdollista, että Yhdysvaltoihin Verizon-operaattorille räätälöity Lumia 928 vahvistetaan vihdoin.

Lähde: Nokia Conversations

15 kommenttia

 1. Ai että kun tulisikin jotain mini-qwertyllä ja Windows Phonella… 🙂 Tuskin. Kyse lienee Asha-julkistuksesta.

  1. Nokia taisi juuri jonkin aikaa sitten epäsuorasti sanoakin että qwerty lumiaa ei ole tulossa.

   1. Ei kovin epäsuorasti ”QWERTY-puhelimille ei ole kysyntää”

  2. Fyysinen qwerty pitäisi keksiä kokonaan uudelleen. Vanhalla tyylillä sille tosiaan tuskin olisi enää tarpeeksi kysyntää ihmisten totuttua kosketusnäyttöihin.

  1. Vieläköhän liukuläpät tekisi uuden tulemisen? Voisi olla aika tyylikäs lisäys Asha-mallistoon 🙂

 2. Eli vihdoinkinko Nokia tuo markkinoille luurin jossa on parranajokone. Kauan sitä onkin odotettu.

 3. Uudet Ashat uudella muotokielellä luultavasti kyseessä.

 4. Odotan huippuhuippuhuippu Lumiaa joka haastaa minäPuhelimen.

  1. Veikkaan, että seuraava huippuhuippuhuippu Lumia nähdään vasta kesällä tai syksyllä.

 5. kesa tulosa niin eikohan tule malli missa on grilli!!!

 6. Olenkin tässä työpuhelimeksi venttaillut jotain qwertyä ja asha kelpaisi siihen oikein mainiosti, kun ei niitä taida olla miltään muultakaan alustalta tulossa.

  Toivottavasti vain eivät pilaa tuotakin kuten viimeisimmät qwertyt, eli jättämällä omat napit ääkkösille pois. Ilman niitä ei suomessa qwertyllä tee mitään. Hidastaa vaan kirjoitusta vs. kosketusnäyttöön. Jos on kaikki nappulat ominaan niin huonokin fyysinen näppis hakkaa kosketusnäytön mennen tullen.

  Kyllähän tuo pitää seurata. WP peli on jo mennyt, mutta noissa halvemmissa luureissa olisi vielä mahkuja, kun nyt eivät sössisi tuotakin jollain älyttömyydellä.

  1. Ashat eivät pärjää enää pitkään kilpailussa. Ajan ostamiseenhan Nokia niitä yrittää käyttääkin (ennen kuin todelliset halpis-WP luurit ovat valmiit). Mutta Ashoissa ei ole sovelluksia, ei ekosysteemiä, ei kehittäjiä, ei GPS:ää eikä antureita mitkä kilpailijoiden halpa-luureissakin jo on.

 7. Osta joku Samsung galaxy s3 mittoja vastaava android luuri ja siihen fyysinen slide-out näppäimistökotelo. Itsellä käytössä Lg optimus 4xhd ja po. kotelolla, ja hyvin saa myös ääkköset kirjoitettua, kun vaihtaa asetuksista näppäimistön layoutin suomeksi, vaikka itse näppäimistössä ei olekaan painikkeita ääkkösille. Myös itse puhelin mahtuu koteloon ongelmitta, vaikka puhelimen siinä ollessa kuvien otto ei ilman pieniä mustia reunuksia onnistu ja myöskään äänenvoimakkuutta ei voi nostaa fyysisestä näppäimestä puhelimen ollessa kotelossa.

 8. Kuulostaa räpellykseltä koteloiden kanssa pelaaminen..:) sgs3 on nyt työluurina, on ikävä qwertyä..

  E71 on edelleenkin paras luuri kirjoitukseen mitä olen kokeillut tai käyttänyt, ei siitä mihinkään pääse. Symbbari siinä oli surkea, mutta malleihin ja kirjoitukseen aivan ykkönen.

Kommentointi on suljettu!