Valkoinen Lumia 928 kuvissa edestä, takaa ja sivuilta

Nokia Lumia 928 valkoinen

Nokia Lumia 928 on muodostunut huhumyllyn vakiojäseneksi. Puhelimesta on nähty jo useita kuvia ja laitteen ominaisuudetkin tuntuvat olevan varsin yksityiskohtaisesti tiedossa. Viimeisen silauksen huhuille antaa evleaks, joka on julkaissut kuvan valkoisesta Lumia 928:sta. Aiemmin sama lähde on vuotanut verkkoon kuvan mustasta versiosta.

Kotimainen Nokia pitää tiedotustilaisuuden ylihuomenna. Yhtiöltä odotetaan tuotejulkistuksia, mutta alustavat tiedot viittaavat siihen, että tulossa on uusia Asha-sarjan jäseniä. Ei ole kuitenkaan mahdotonta, että Nokia esittelisi samalla myös Yhdysvaltoihin suunnatun Lumia 928:n, joka on Verizonille räätälöity versio Lumia 920:sta.

Lumia 928:n on tietojen mukaan varustettu 4,5 tuuman Super AMOLED -kosketusnäytöllä, 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimella ja 8,7 megapikselin kameralla. Se poikkeaa muodoiltaan Lumia 920:sta sekä tarjoaa Xenon-salaman.

Lähde: evleaks

17 kommenttia

 1. Harmi vaan että noi metallipuhelimet on liukkaista kuin märkä saippua, joten käytännössä niihin joutuu laittamaan suojakuoren jo pelkästään paremman pidon takia. Saisivat valmistajat kehittää jotain sellaista pintaa joka ei oli niin liukas.

 2. Mielestäni näyttää edestä ja sivuilta pirun tyylikkäältä. 🙂
  Takaosastakaan ei ole muuta moittimistam kuin kaiuttimen asettelu. Saisi olla pohjassa, kuten aiemmissakin Lumia-huippumalleissa (800, 900, 920).

 3. Hienosti WP ratsastaa tuolla Pureview sanalla, vaikka se ei ole sitä oikeaa Pureviewiä nähnytkään! Tekniikka kun ei ole tehty WP:hen sopivaksi, kun Nokia… tai jokin taho… Kamppasi hyvät alustat syrjään (Meego ja Symbian [oikea Pureview])

  Täytyy vain toivoa, että myös suomalaiset tajuvat, että nuo Lumia puhelimet veivät suomesta työt ja muuttivat Nokia -sanan Mokia -sanaksi. Täysi farssi ja kahlaa niin paljon uusimpian android 4.2.2 jäljessä, että oikein nolottaa! Kannattaa kokeilla uusimpia Androideja on valovuosia 2.3.4:stä tullut!

  1. PureView ei edelleenkään ole vain yksi ja ainut kuvaustekniikka, vaan kuvastaa yleisesti normaalia laadukkaampia valokuvausominaisuuksia.

   Tekniikoilla pyritään poistamaan kännykkäkameroiden tyypilliset huonoudet, eli esimerkiksi kyvyttömyys laadukkaaseen zoomiin ja pimeäkuvauksen rakeisuus. Nämä Nokia jo korjasikin.

  2. Joo, kannattaa tosiaan vaan kokeilla idän tuotteita niin menee loputkin työpaikat Suomesta mitä on jäljellä. Sitäkö toivot? Itse ainakin ostan ”kotimaisen” niin kauan kuin niitä tehdään.

   1. Sillä mitä suomalaiset ostavat ei ole käytännössä mitään merkitystä Nokian säilymisen kannalta. Suuret markkinat ratkaisevat ja niillä Windows Phone on täysin marginaalinen systeemi. Nokian pilkkominen tässä on enää edessä ja Lumiat ovat pian virallisesti osa Microsoft-konsernia.

 4. Toi kajari pilaa designin täysin. Toivottavasti Nokia tajuaa poistaa sen globaalista mallista jos sitä ikinä onkaan tulossa.

 5. Onko tuo värikkäiden ruutujen alue se aktiivinen näyttöalue vai …? Nimittäin aika massiiviset surureunat näyttäis olevan ja silmämääräisesti vain noin 50% koko lätyn alueesta

  1. Näkeehän tosta kuvasta, että signaalipalkki ja kello ovat leveämmällä.

  2. Ei ole. Alareunan tuosta näkee. Kellon ja signaalinvahvuuden sivuilla ja ylle jää vielä jokunen pikseli. Näytön rajat erottaa juuri ja juuri kuvasta kun oikein tihrustaa.

   1. Joo, onhan se hivenen suurempi, tosiaan.

 6. Kattotaan nyt rauhassa, että mitä sieltä on tulossa. Huhuja ja kuvia kyllä aina riittää 🙂 Ei tämä omasta mielestäni muotoilultaan ole Lumia-malliston kärkipäätä, jos näyttää valmiina tältä.

  1. Omaan silmään taas näyttää ihan hyvän näköisltä, kunhan kaiutim laitettaisi pohjaan.

Kommentointi on suljettu!