Applen edullisen hintaluokan iPhone kuvassa?

halpa iPhone

Pitkään älypuhelinmarkkinoilla nykyisellä strategiallaan porskuttanut Apple on huhujen mukaan valmistelemassa edullisemman iPhone-mallin julkistusta. Se tukisi yhtiön pitkään jatkunutta kasvua, joka on kuitenkin nykyisellä strategialla saavuttamassa kappalemääräisesti mitattuna korkeimman mahdollisen tasonsa. Jatkossa Applen täytyy tutkia uusia alueita, jos se mielii kasvattaa osuuttaan älypuhelinmarkkinoilla. Näin amerikkalaisyhtiön uskotaan myös tekevän.

Älypuhelimille suunnatuista koteloistaan tunnettu Tactus on julkaissut kuvan Applen huhutusta edullisemman hintatason iPhonesta. Lähde ei pysty vahvistamaan kuvan aitoutta, mutta laitteen muodot ovat yhteneväiset aikaisempien huhujen kanssa. Se voi hyvinkin esittää tulevaa iPhone-mallia.

Kuvan perusteella hapla-iPhone perustuu yhtenäiseen polykarbonaatti kuoreen, joka tuo vahvasti mieleen iPhone 3G– ja iPhone 3GS -mallit. Edeltäjistään poiketen takakuori on kuitenkin tasapintainen.

Uuden iPhonen ominaisuuksista ei ole vielä yhtenäistä käsitystä. Osassa arvioita siihen on povattu 3,5 tuuman näyttöä, mutta toiset ennustavat neljän tuuman paneelia. Joka tapauksessa näyttö olisi Applen termein Retina-tasoa.

Lähde: Mac Rumors

13 kommenttia

 1. Tuo saattaa olla kiinnostava tuote, jos tuossa on vähintään 7mp kamera ja hinta olisi esim 32gb muistilla 150€. Jos ei näin ole, niin kauppaan jää, sillä tuota enempää ei kukaan maksa nykyään iphonesta.

 2. Jos akku on sisäänrakennettu,niin jää kauppaan!.

 3. Aika älytöntä odottaa 150€ hinnalla 32gb muistia.
  Esim Nokian Lumia 620 halpiksessa on tuo 8gb ja 5mp kamera.. Hintaa 240€.
  Kukaan nykyään maksa… 😀 Hyvin ne menee 800€ hintaankin kaupaksi niinkus tiedät.
  Ja akku on taatusti sisäänrakennettu.

 4. Aika kova veto olisi. Tuollainen selkeä valkoinen muovikouri sopii tuohon hintaryhmään ja olen tämän kaltaista mallia oikeastaan etsiskellytkin, mutta ei oikein ole ollut tarjolla. Tämä vaikuttaisi sopivalta, toivottavasti tulee myyntiin.

 5. Jotenkin tulee Samsungin pulikat tuosta mieleen.

 6. jo ensimmäisestä iphonesta lähtien on huhuttu halvasta iluurista. Ei ole vielä tullut ja tuskinpa on tulossakaan.

 7. Kyseisessä iphonessa sais olla myös irroitettava akkukin. Ton pitäis olla just saman hintanen kun lumia 710, eli n. 150€, muuten ei mene kaupaksi. Ja muistia sais olla vähintään sen 32gb, muuten tol ei tee mitään.

  1. Kyllä se tulee myymään miljoonia vaikka hinta olisi joku 250-300e ja 8gb malli.

   Itsellekin varmaan riittäisi nykyään puhelimessa 8 gigan malli. Tällä hetkellä 32gb luurissa käytössä 12 gigaa. Kun iPad tuli taloon siirsin about kaikki jutut sinne.

   Tällaiselle halpis iPhonelle olisi varmasti paljon kysyntää esim tabletin omistajille joilla ei ole haluja enää ostaa kallista älyluuria, mutta haluaa kuitenkin älyluuria edelleenkin käyttää.

  2. Aivan älyttömät vaatimukset, ehkä joku idän ihme androidvalmistaja voi noilla spekseillä julkaista mutta ei apple.
   todnäk apple ei muutenkaan julkaise kakkosmallia kun lastgen laitteen saa sen parisataa halvemmalla ja täyttää markkina aukon.

   1. Olen :jake: n kanssa aivan samoilla linjoilla.

 8. No ku mulla oli iphone 4 32gb ja ipad 16gb, niin ne oli koko ajan tukossa sovelluksista, peleistä, elokuvista, musiikista ja kuvista. Ei tollaset 32gb ja 16gb riitä oikein mihinkään nois applen häkkyröissä. Sovellukset ja pelitkin vie aivan sairaasti muistia, niin joutu koko ajan poisteleen ja silti ei muisti riittänyt mihinkään. Vaihdoin sit takas nokiaan, eikä moisia ongelmia ole ollut.

  1. Totta, Nokiaan kun ei saa niitä sovelluksia ja pelejä niin ei paljon tilaa kulu 😉

 9. Näyttää kyllä siltä, että nyt on omppulogo ihan väärässä paikassa. Ei tuo vain näytä enää yhtään iPhonelta.

Kommentointi on suljettu!