Nokian seuraava lehdistötilaisuus on 14. toukokuuta, aiheena Lumia-mallisto

Nokia-kutsu

Matkapuhelinvalmistaja Nokia on aloittanut kutsujen jakelun seuraavaan lehdistötilaisuuteensa, kertoo AllThingsD. Tilaisuuden aiheena on Lumia-mallisto, mutta sen tarkempia yksityiskohtia Nokian lähettämä kutsu ei paljasta. Suurella todennäköisyydellä luvassa on uusia puhelimia, kuten kutsun hämärästi näkyvä teksti ”See what’s next” antaa vahvasti ymmärtää.

Nokia järjestää tilaisuutensa Lontoossa 14. toukokuuta. Mahdollisesti silloin nähdään ”vain” Verizonille räätälöity Lumia 928, joka ei huhujen perusteella tarjoa suuria mullistuksia nykyisiin malleihin nähden. Olisi kuitenkin ehkä hieman outoa esitellä Yhdysvaltoihin suunnattu uutuus Lontoossa. Ehkäpä tilaisuudessa nähdään siis Nokian alumiiniset seuraavan sukupolven Lumia-lippulaivat: EOS ja Catwalk?

Lähde: The Verge

25 kommenttia

 1. luultavasti ccatwalkin julkaisu tiedossa 🙂

 2. Epäilen, että esitellään ”pelkkä” Lumia 928, koska jos Catwalk esiteltäisiin siitä olisi luultavasti tihkunut jo hiukan kuvia. Kuten myös EOS:ista.

 3. Olisiko muoviin taas onnistuttu sotkemaan joku uusi värisävy?

   1. Totta! Nokia tuo mukavaa piristystä mustien ja valkoisten luurien sekaan. Itse en voisi kuvitellakkaan enää mitään mustaa tai valkoista, koska ne ovat yksinkertaisesti niin tylsiä.

    Esimerkiksi tuo eilen julkaistu Asha 210 on aivan eri planeetalta pirteydessään verrattuna vaikka Blackberryn vastaaviin qwerty puhelimiin.

    Mutta itse uutiseen niin eiköhän siltä Catwalk tule ensin ja sitten EOS ja toinen huippuluuri syksyllä.

    1. Olen aivan samaa mieltä. Ne jotka värejä eivät arvosta, niin turha valittaa, kun ne musta ja valkoinenkin ovat kumminkin myös valikoimissa.

 4. ”See what’s next” viittaa vahvasti seuraavaan lippulaivaan. Pureview 808 kameraa on kaiketi edelleen kehitetty. Arvattavasti laitteessa seuraavan tason peruskomponenetit, muistipaikka 64 gb ja tuttuja juttuja Nokian vanhoista puhelimista. Mutta lisäksi yksi tai useampi innovaatio, mistä ei ennen tiedetty.

 5. Huoh, tää on niin menneen talven LUMIA 😉

  1. Ihan itsekkö keksit näinkin hyvän ja uuden jutun?

   1. Oho mitäköhän onnistuin painamaa että lähti tollee keskeneräsenä. Nojaa jätetään nämä sanasepot omaan arvoonsa.

    1. Parasta antia on laittaa tahalleen joku kommentti Mobiiliblogiin joka moittii Nokiaa ja saada Oipe ja Eemeli suuttumaan <3 😀

  1. Ai että, Lumia-tabletti olis kyllä nannaa. Itellä on vieläkin se ensimmäinen tabletti hankkimatta ja kyllä tässä nyt sitten on ilmeisesti vielä hetki maltettava odotella, josko se Nokian oma tabletti sieltä tulisi. Mikään ei tietysti takaa, että se tullessaan lunastaa odotukset. Mieluusti ostaisin laadukkaan, tyylikkään ja W8:lla pyörivän tabletin.

  1. Tuon uutisen perusteella Lumia 41mp kameralla voisi olla tulossakin. Se olisi loistava asia. 🙂

 6. Mielenkiintoista tuo tilaisuuden nimi. Nokia kutsuu lehdistötilaisuuden aiheena Lumia-mallisto, niin mainitaan vielä eritoten että ”the Nokia Lumia story continues”. Yhtiö siis tiedostaa itsekin että siltä odotetaan kuumeisesti Windows Phone -alustan jättämistä, koska myyntiä ei tule. Ilman tuota tarkennuslausetta että ”yrittäminen todellakin vielä jatkuu”, kaikki olisivat ehdottomasti odottaneet tiedotusta strategiamuutoksesta.

  1. Nokia menettäisi naamansa lopullisesti ilmoittamalla tässä vaiheessa WP-alustan jättämisen ja esim. Android-kelkkaan hyppäämisestä. Se lähinnä kielisi siitä, ettei yhtiössä uskota lainkaan siihen mitä ollaan tekemässä ja että pallo on ihan totaalisesti hukassa. WP-reittiä ei mielestäni ole todellakaan katsottu loppuun,,

   Tuon tarkennuslauseenhan voi jokainen tietysti tulkita haluamallaan tavalla, mutta itse odottaisin sen mahdollisesti sisältävän vihjeen Lumia-malliston laajenemisesta älypuhelimista muihin laitteisiin kuten tabletteihin.

 7. ^Ja mikähän se olisi? Nokialla ei ole syytä palata enää symbianiin ja meego on jo jätetty eikä androidia nokiaan ole tulossa.

 8. Onhan tuo tietysti noinkin. Vaikka Android-malli toisikin heti kerrasta moninkertaisen myynnin Nokialle WP:hen verrattuna, siihen siirtyminen on mahdotonta Microsoft-sopimuksen takia. Ei auta kun kärsiä ja Microsoftillahan menee hyvin, joten sijoittajapiirit ovat ihan tyytyväisiä.

 9. Jos sieltä tulee se 41 pix lumia niin hankintaan menee, sellaista olen odotanut. Samoin Nokian tablettia olen odottanut.

Kommentointi on suljettu!