LG toimitti alkuvuonna enemmän älypuhelimia kuin koskaan aiemmin

Nexus 4

Korealainen LG nosti asemiaan älypuhelinmarkkinoilla. Yhtiö toimitti tammi-maaliskuun aikana markkinoille 10,3 miljoonaa älypuhelinta. Sillä ei vielä hätyytellä Samsungia tai Applea, mutta esimerkiksi Nokia jäi LG:n taakse. Nokian Windows Phone– ja Symbian-laitteiden yhteenlaskettu myyntimäärä oli ensimmäisellä neljänneksellä 6,1 miljoonaa kappaletta.

LG onnistui alkuvuonna samaan kuin Nokia: sen älypuhelinmyynti kasvoi loppuvuoteen nähden. Myynti kasvoi 1,7 miljoonalla laitteella edelliseen neljännekseen nähden. Itse asiassa LG sai kaupaksi alkuvuonna enemmän älypuhelimia kuin koskaan aikaisemmin.

Yhtiö kehuu hyvästä tuloksestaan LTE-älypuhelimiaan sekä toisen sukupolven L-sarjaan. Nexus 4 on valmistajan mukaan myös myynyt hyvin.

Lähde: GSMArena

4 kommenttia

 1. Suurin syy on varmasti Nexus 4, joka nostaa myyntiä

  1. Kokonaisuutena suurin syy huimaan myyntiin on kattava ja laajalti myynnissä oleva mallisto. Samsugilla on aika pitkälti sama paikka operaattorikentässä mikä Nokialla oli ennen strategia-muutosta.

   1. Ööö miten Samsung liittyy LG-uutiseen? 🙂

    1. Totta, herra kommenttipoliisi!
     Samsungista ei pitäisi puhua samassa lauseessa näiden pikkupelureiden kanssa. Myi meinaan enemmän älypuhelinia kuin nuo kaikki muut yhteensä. 🙂

Kommentointi on suljettu!