Samsung tuo Galaxy S4:n Aasiaan kahdella SIM-paikalla

Galaxy S4 Duos

Aasian markkinoilla Dual SIM -puhelimet ovat arkipäivää. Valikoimista löytyy kaikkea edullisista malleista kalleisiin lippulaivoihin asti. Euroopassa juuri nämä lippulaivat tuntuvat puuttuvan, jonka vuoksi monet joutuvat kantamaan mukanaan edelleen kahta luuria.

Suomalaisten tuskaa lisäämään Samsung on esitellyt Galaxy S4 -lippulaivastaan I9502-mallimerkintää kantavan variantin, josta löytyy kaksi SIM-korttipaikkaa. Muutoin kyseessä on tuttu Galaxy S4 viiden tuuman full hd -kosketusnäytöllä sekä Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmällä. Kyseinen variantti rakentuu Samsungin 1,6 gigahertsin Exynos 5 Octa -piirisarjan varaan ja ei ole näillä näkymin tulossa myyntiin Aasian ulkopuolella.

Suomen markkinoille toivoisi ehdottomasti Galaxy S4:n kaltaisia lippulaivoja Dual SIM -tuella. Mitä olet mieltä?

Lähde: Phone Arena

3 kommenttia

  1. Mitä Suomessa tekee Dual SIM-tuella? Vai halutaanko tännekin, että työnantaja maksaa vain työpuhelut ja itselle pitää hankkia toinen SIM omaan käyttöön? Siihen kehitys kyllä on menossakin. Tuo omat työkalusi ja maksa itse laskusi.

  2. Jos joutuu työnantajan puheluita soittamaan omalla puhelimella. Työnantaja on velvollinen korvaamaan. 0,15€ min. verotonta. 🙂

  3. Palautetta Samsung suomenmaahantuojalle,että lähettää toivomusta kyseisen mallin tulosta myöskin euroopan (ja sitä kautta suomen) markkinoille!!!.

Kommentointi on suljettu!