Samsungilta luvassa pölyn- ja iskunkestävä Galaxy S4 Active -puhelin?

Galaxy S4

Suomessakin kevään aikana myyntiin saapunut Galaxy Xcover 2 on saamassa tuoreimpien huhujen mukaan rinnalleen toisen vettä ja pölyä hylkivän Android-puhelimen. Talousjulkaisu, The Wall Street Journal, kertoo Samsungin valmistelevan kovempaan käyttöön suunnattua versiota Galaxy S4 -puhelimestaan. Laite tullaan WSJ:n mukaan julkaisemaan nimellä Galaxy S4 Active.

Huhu ei ikävä kyllä kerro tarkempia yksityiskohtia uutuudesta. Tästä syystä on vielä hyvin epäselvää, mitä Galaxy S4 Active tulee lopulta olemaan. Se saattaa olla lippulaiva vedenkestävyydellä tai Galaxy S4:n muotoja noudatteleva älypuhelin karsitulla tekniikalla.

Sonyn Xperia Z on hyvä osoitus lippulaivasta, joka ei pelkää vettä. Samsungilla on siis kaikki mahdollisuudet luoda puhelin viimeisimmällä tekniikalla ja kestävyysominaisuuksilla. On myös syytä muistaa, että Liquipelin ja P2i:n kaltaiset nanopeitteet kehittyvät hyvää vauhtia ja mahdollistavat puhelimen suojaamisen vedeltä ilman näkyviä muutoksia.

Huhua tukee Samsungin johtajiin kuuluvan Young Soo Kimin hiljattainen lausunto, jonka mukaan kestävä Galaxy S4 on todellakin tulossa. WSJ:n saamien tietojen mukaan Galaxy S4 Active nähdään markkinoilla heinäkuussa.

Lähde: Engadget

2 kommenttia

  1. Saattaa olla hyvinkin varustettu juuri näiden Liquipelin ja P2i:n valmistajien nanopeiteominaisuuksilla. Mielenkiintoista!. 😉

  2. Samsungin iskunkestävä = kestää tiputtamisen patjalle

Kommentointi on suljettu!