Android 4.3 julki Google I/O:ssa?

Jelly Bean

Vaikuttaa vahvasti siltä, että 15. toukokuuta käynnistyvässä Google I/O -tapahtumassa ei tulla esittelemään vielä seuraavan sukupolven Android-versiota. Luvassa on pienempi päivitys, joka jatkaa nykyistä Jelly Bean -sarjaa versionumerolla 4.3. Huhuttu Android 5.0 Key Lime Pie julkaistaisiin näin ollen myöhäisempänä ajankohtana.

Android Police -verkkosivuston kokoamien tietojen valossa on hyvin todennäköistä, että toukokuussa Google julkistaa Android 4.3 Jelly Bean -alustan. Ikävä kyllä julkaisun mahdollisista ominaisuuksista ei ole vielä saatavilla yksityiskohtia. Kyseessä lienee kevyitä uudistuksia ja parannuksia sisältävä päivitys nykyiseen versioon, aivan kuten siirtyminen 4.1-versiosta 4.2:een.

Vahvimpana merkkinä tulevasta julkaisusta Android Police on löytänyt sivustonsa käyttäjätiedoista merkkejä Nexus 4– ja Nexus 7 -laitteista, jotka ilmoittavat käyttöjärjestelmäkseen Android 4.3 Build/JWR23B. Sivuston mukaan niihin liitetyt IP-osoitteet johtavat Googlelle, joka tukee jälkien aitoutta. Build-tunnisteen ensimmäinen kirjain on pääsääntöisesti kuvastanut julkaisun nimeä, joten version arvellaan jatkavan Jelly Bean -lisänimellä.

Mitä uutta Android 4.3 voisi sisältää?

Lähde: Android Police

4 kommenttia

  1. Optimointia? Uusia ominaisuuksia lukitus näytölle?

  2. Sovelluksien optimointia nykyistä paremmaksi, kehittyneempää virransäästöä ja tietoturvallisuustasoa korkeammaksi!!!.

    1. Google voi ainoastaan nostaa tietoturvaa play kaupan turvaamisessa, jos google haluaa pitää android puhelimet yhtä ”vapaina” ku ne nyt ovat.

Kommentointi on suljettu!