Uusittu Facebook-sovellus tekee tuloaan WP8:lle – kokeile beta-versiota!

Facebook Windows Phone 8

Windows Phone -käyttäjiä hellitään uudella sovelluksella. Microsoft on julkaissut mobiilialustansa virallisesta Facebook-sovelluksesta beta-version, joka antaa esimakua tulevasta. Kyseessä on täysin uudelleen suunniteltu sovellus, jota on kehitetty yhteistyössä Facebookin kanssa. Testiversion voi ladata Windows Phone 8 -puhelimiin tämän linkin takaa tai jutun lopusta löytyvän QR-koodin avustuksella.

Uusi sovellus ottaa mallia Android– ja iOS-versioista. Sen käyttöliittymä on tuttu kilpailevilta alustoilta, joka on Windows Phonen nykyistä sovellusta paremmin linjassa työpöytäversion kanssa. Facebook Timeline toimii nyt myös Windows Phone -puhelimilla sekä palveluun on mahdollista ladata aikaisempaa parempilaatuisia kuvia.

Microsoft toivoo käyttäjiltä palautetta uuden sovelluksen suhteen. Kommentteja kehitystiimille voi lähettää suoraan ohjelmasta: Settings -> About. Nykyinen Facebook-sovellus tulee pysymään jatkossakin valikoimissa, joten halukkaat voivat jatkaa sen parissa.

QR facebook

Lähde: Microsoft

20 kommenttia

 1. Kiitos tästä uutisesta!

  Oli kyllä odottamisen arvoinen tämä softa. Parannettavaa jäi kyllä vielä, mutta tämähän on vasta beta vaiheessa niin sitten lopulliseen kun korjautuu niin olen erittäis tyytyväinen.

  1. No siellä sovelluksessahan on se linkki mistä niitä parannusehdotuksia voi laittaa meneen! Parempi toimia asian hyväksi kuin olla toimimatta.

   1. Kyllä sinne jo pistin ahdotukseni menemään.

 2. Todella hyvä sovellus! Mielestäni parempi ja sulavampi, verrattuna Androidiin ja iOSiin.

  1. Ainoa miinus Beta-versiossa on ääkkösten tuen puuttuminen vielä tässä vaiheessa. Suomalaisille varsin paha miinus. Toivottavasti ääkkösten tuki tulee pian, ja saadan ihan virallinen sovellus ulos.

   1. Mistäs sulta puuttuu ne ääkköset kun kyllä ne mulla on??

    1. Ainakin sovellus valitti kun kirjoitin kaverille viestiä. Ei hyväksynyt kun yritti,äätä laittaa

    2. No näin näköjään on,mutta kuten aikaisemmin totesin vasta beta vaiheessa on softa.

    3. Kaveria hakiessa ääkköset toimivat kuitenkin, kummallista 😀

 3. No hyvä että parantavat. Vanha 7.8 laitteissa oleva (sama?) on kyllä aivan hirveä verrattuna kilpalijoiden natiiveihin softiin. Miksei facebook tee softaa?

  1. sama selitys kuin muillakin: ei tarpeeksi käyttäjiä

  2. heitä se 7.8 roskiin.. Kaikki tietää ettei Nokia/Microsoft panosta enään yhtään kyseiseen käyttikseen.

   1. Joo, se lähti jo paremmille kuuluvuusalueille 😉 ei tu ikävä 🙂

    1. Koko ajanhan Nokialta tulee 7.8:lle uusia sovelluksia ja niihin päivityksiä.

     Kyllä Nokia on hyvin hommansa hoitamut WP:n osalta. 🙂

    2. WP7.8 vai WP8? ei kannata edes vertailla. Eri käyttikset. Ei pitäis edes mainita samassa lauseessa.. Odotellaa vielä Blue päivitystä

  3. Itellä 7.8. emänällä omena vanhempaa mallia ja siihen tulee päivityksiä samaan malliin kuin uusin versioihi. Nokia/mikki on surkeeeeee….

   1. Tuleeko kaikki ominaisuudet toimivina? Mikäköhän malli mahtaa iPuhelin olla?

 4. Ihan on lupaavan oloinen, vaikka ei vanhassakaan mitään vikaa ole. Selaimella Facebook edelleen paras, käyttöjärjestelmästä riippumatta.

 5. Noni, tänään tuli päivitys ja nyt toimii äät ja öötkin.

Kommentointi on suljettu!