Videolla: Lumia 920:aa markkinoidaan rapakon takana loistavalla mainoksella

Lumia 920, keltainen

Microsoft markkinoi Windows Phone -alustaa ja Nokia Lumia 920 -puhelinta Yhdysvalloissa loistavalla uudella mainoksella. Hääteemaan nojaavassa videossa kiusoitellaan hauskasta iPhone– ja Galaxy-käyttäjien kustannuksella, jotka esitetään todellisina faneina laitteitaan kohtaan. Tämä johtaa tietenkin riitaan, samalla kun Lumia-käyttäjät ihmettelevät muiden touhua. Loppusanomana on ”Don’t fight. Switch.”

Nokia tarvitsee rapakon takana kaiken saamansa avun. Yhtiö myi vuoden 2012 viimeisellä neljänneksellä vain 400 000 puhelinta Yhdysvalloissa. Kovasta yrityksestä huolimatta Nokia ei ole kyennyt saamaan myyntiään nousuun. Aika näyttää muuttuuko tilanne huhutun Lumia 928:n myötä, jonka pitäisi tulla myyntiin maan suurimmalle teleoperaattorille, eli Verizonille.

Tämän videon myötä haluan toivottaa lukijoillemme mukavaa vappua! Pitäkää hauskaa!

25 kommenttia

 1. Halli täynnä porukkaa ja vain kahdella Lumia. Osuvaa. 😉

 2. HAHHHAAA! REPS TÄYSIN!!!

  Mut joo, kuten Paroni sano, vain kahdella lumia vs about 50 galaxy ja 50 iphonea,
  Selvä vähemmistö… ainakin vielä ; )

 3. So, hauska nähdä kun äänet muuttuu kellossa.

 4. Aivan loistava mainos! 😀 Parempaa saa etsiä.

  Tuo kertoo myös siitä, että Android ja iOS käyttäjät ( jotkut, ei kaikki) valittelevat, kun Lumioista puuttuu full hd resot ja neliydinprossut. Silti Lumioiden käyttäjät eivät valita, sillä ne ovat loistavia nimen omaan laitteina.

  Ei specsit todellakaan merkkaa millainen käyttökokemus on lopulta (en tarkoita halpamalleja, vaikka niissäkin Lumiat pesevät kaikki kilpailijat käyttökokemuksellaan ja ominaisuuksillaan.). Todellinen käyttökokemus syntyy kuinka käyttis toimii. Ja WP toimii loistavasti!

 5. Tämmönen mainos tehdään just sen takia kun omistajat itsekkin oikein hyvin tietävät että heidän puhelimet ovat maailman huonnoimmasta päästä,niin ei muuta enää keksitä kuin mollata muita konstilla millä hyvänsä.Samalla tavalla kuin sodissakin tehdään kaikki valhe ja vilppi naapurin päälle ja omaa sairasta juttua siihen päällimmäiseksi.Olisi ollut paljon parempi mainos jos oltaisi omista vanhemmista merkeistä tehty tämä pila.

  1. No niin, otas tikkari nyt suuhun ja ota pari matsia pierugeneraattorilla.

 6. Mainos on hauska, mutta sinänsä on sama miten mainostavat, koska Nokian (ja siten myös Windows Phonen) tilanne on jo lopullisesti menetetty USA:ssa.

 7. ”Microsoft markkinoi Windows Phone -alustaa ja Nokia Lumia 920 -puhelinta Yhdysvalloissa loistavalla uudella mainoksella.”

  Hienosti toteutettu ja hauska mainos todellakin. ”Loistavaksi” kutsuminen ei tosin kuulu normaaliin uutistoimittamiseen, sillä siinä menevät toimittajan omat mielipiteet ja uutiset sekaisin.

   1. Eemeli:

    ”Mobiiliblogi on matkapuhelinsivusto, joka perustettiin maaliskuussa 2008. Tarkoituksena on tarjota käyttäjille päivittäiset mobiilialan uutiset ja sitä kautta luoda Suomen ainoa kattava mobiilialan uutissivusto. Tarkoitus ei ole vain keskittyä uutisointiin, vaan pyrimme myös tarjoamaan kattavia arvosteluita mahdollisuuksien mukaan.”

 8. Toisin kuin Android ja iPhone, Windows Phone ei siis herätä intohimoja. Ihme kun piti siitäkin oikein mainos tehdä.

  1. Eli kun sua ei kiinnosta WP, kaikki maailman ihmiset ei saa olla kiinnostuneita siitä?

   1. Puhuin mielikuvasta, jonka tuo mainos antaa. Sen mukaan Android ja iPhone herättävät tunteita. Windows Phone taas ei herätä ja toisaalta (ehkä siksi) on vain harvan käsissä. Voi siis olla aika osuvakin tuo mainoksen vaikutelma.

 9. Käännytys ja mollaaminen kyllä on hurjaa Applen ja Samsungin käyttäjien kesken. Erikoista.

 10. kohta puhelin mailma menee yhta hulluksi kuin uskonto kaikki uskonnot toisiaan vastaan rasisteja!!!

 11. Erittäin onnistunut ja sopiva pilke silmäkulmassa tehty mainos. Eipä kyllä ollut vaikeaa arvata, minkälaisia kommentteja tämä juttu saa alleen. Vappupäivän huvia 🙂

 12. Onpas asiantuntevaa kritiikki taasen Nokiaa vastaan. 2010 lopulla Nokia rekisteröityy Yhdysvaltain markkinoilla niin, että KAIKKI Symbian-puhelimet kaikilta valmistajilta mainitaan osana ”muut” ryhmää jonka koko on noin 4%. Poistetaan tuosta 4% ryppäästä WebOS, Palm, yms. ja arvotaan Nokialle noin 2% marrkinaosuus tai alle.
  Onko nykystrategia siis epäonnistunut jos Nokia myy 4% puhelimista viime kvartaalilla? Hmm?
  (2010 markkinaosuudet: http://fortunebrainstormtech.files.wordpress.com/2011/03/picture-23.png )

  1. 400000kpl kolmessa kuukaudessa on umpi-paska-surkea suoritus ihan miltä kantilta tahansa katsottuna. Lisäksi älypuhelinmarkkinatkin ovat kolminkertaistuneet vuodesta 2010.

   1. > älypuhelinmarkkinatkin ovat kolminkertaistuneet vuodesta 2010

    Väännetään rautalangasta: tuosta johtuen 4% markkinaosuus nyt (vuonna 2013) on automaattisesti KUUSINKERTAINEN kappalemäärä jos vertaamme 2% markkinaosuuteen vuonna 2010.
    Totta kai 4% on marginaalisuoritus, olennaisempaa on miten olemattomasti Nokia suoriutui yhdysvalloissa 2010 kun strategia pohjasi vielä Symbianiin.
    Tämä siis Pohjois-amerikasta. Globaalista suoriutumisesta voidaan keskustella sitten erikseen, sen penkin alle menosta vaikutamme olevan yhtä mieltä.

    1. Nokian myi ennen strategian muutosta 2.6 miljoonaa älypuhelinta USA:ssa yhden kvartaalin aikana. Nyt kolme vuotta myöhemmin enää 400000kpl samassa ajassa. vaikka älypuhelinmarkkinat on kolminkertaistunut. Siinäpä sitä on strategian hyvyydessä ihmettelemistä. Lost change, ei tule koskaan nousemaan USA:ssa.

    2. 2.6 miljoonaa älypuhelinta kvartaalissa?
     En tiedä mistä olet numerosi kiskaissut mutta Nokian oman vuosineljännesraportin:
     http://i.nokia.com/blob/view/-/165196/data/5/-/Request-Nokia-results2010Q4e-pdf.pdf
     mukaan (sivu 6) Nokia myi 2.6 miljoonaa puhelinta Pohjois-Amerikassa Q4 2010. Oletan nyt hetekn sinun mieliksesi että suhdeluku äly- ja peruspuhelimien välillä on ollut sama kuin globaaleissa myyntiluvuissa (se ei ole koska Android ja Apple dominoivat jo tuolloin älypuhelinmarkkinoita). Globaalilla suhdeluvulla (22,8% pyydyistä Nokian puhelimista oli älypuhelimia Q4 2010) saamme tulokseksi että Nokia on myynyt karvan vajaan 600 000 älypuhelinta Amerikassa Q4 2010.

     Valitettavasti luku on suurella varmuudella liian suuri koska Nokialla ei ollut yhtään sopimusta suurten Yhdysvaltain suurten operaattoreiden kanssa tuohon aikaan, eikä se mahtuisi aiemmin linkittämäni statistiikan rajoihinkaan.

     Pysytään vastedes faktoissa, jooko?

Kommentointi on suljettu!