Videolla: Samsung kertoo Galaxy S4:n suunnittelusta

Galaxy S4

Sumuverho Galaxy S4:n yltä on poistunut. Laite löytyy suomalaistenkin jälleenmyyjien listoilta ja jokainen voi siis itse käydä kokemassa Samsungin uuden lippulaivan. Mutta miten Samsungin markkinointiosasto kuvailee Galaxy S4:ää, siitä lisää lopussa nähtävällä videolla.

Samsung on julkaissut tyylikkään Galaxy S4 Design Story -videon, jossa se ylistää lippulaivansa ominaisuuksia ja kykyä ymmärtää käyttäjäänsä. Yhtiön tarkoituksena on ollut pureutua uudella laitteella entistäkin syvemmälle ihmisten elämiin. Kyseessä on siis elämänkumppani, joka ymmärtää ja tuntee käyttäjänsä. Puhelin osaa esimerkiksi rullata sisältöä silmien liikkeiden perusteella sekä ehdottaa automaattisesti uuden kuva-albumin luomista käyttäjän toimien perusteella.

Lippulaivansa muotoilua Samsung kehuu ennen näkemättömäksi. Edeltäjän tavoin inspiraatiota on haettu luonnosta ja muotoihin sekä yksityiskohtiin on käytetty paljon aikaa.

Varoitus. Video saattaa nostattaa Galaxy S4 -kuumetta, jos ajatus laitteesta polttelee mielessä jo entuudestaan.

6 kommenttia

 1. Minusta tuo Samsungin idea, että haetaan luonnosta muotoilua, on huvittava. Kuinka kännykän muotoilua voidaan hakea luonnosta? Minusta S3 ja S4 näyttävät enemmänkin ihan vaan nykyaikaisilta älypuhelimilta kuin luonnontuotteilta.

  1. Ilmoittelivat mm. kimaltelevasta pinnasta yms. Varmasti tätä meinasivat, tai jotain? O__o

 2. sampalla s4:n näytön koko suurenee s3:een verrattuna mutta puhelimen fyysinen koko pienenee… onko siinä mitään järkeä?

  suomalaisethan ovat tottuneet, että puhelimessa pitää olla reilusti reunoja, reunoja ja varalla vielä lisää reunoja.

  ps. olisikohan siinä mitään mieltä, että noksu palkkaisi yhden naismuotoilijan tiimiinsä suunnittelemaan älyluureja. nykyisissä malleissa näkyy vieläkin miesinsinöörin raskas kädenjälki.

  t. osakkeenomistaja

  1. Saanko pyytää perusteluja tuohon väittämään ”suomalaisethan ovat tottuneet, että puhelimissa pitää olla reilusti reunoja”. Jäi kiinnostamaan 😀

   1. en yleensä kommentoi kommenttejani mutta…

    toteamukseni oli tarkoitettu kritiikiksi nokialle siltä varalta, että jos nokiakin joskus valmistaa 5″ luureja niin kaventaisivat helvetissä näytön fyysisiä reunoja.
    leveät reunat taitavat olla nokian fetissi.

    ps. toisaalta tänne kirjoittelu tuskin yltää nokian norsunluutorniin.

    t. osakkeenomistaja

 3. Mitäs toi viimeinen kappale tarkoitti?

  Kyllä mäki saan haluja tuotteeseen kun katson vaikka tablettivideoita.

Kommentointi on suljettu!