Angry Birds ilmaiseksi WP-puhelimiin, vihdoin myös Lumia 610:lle!

Angry Birds

Kauan siinä kesti. Itse asiassa aika tarkalleen vuoden päivät, kun Nokia lupasi, että Angry Birds -peli nähdään aikanaan myös Lumia 610 -puhelimella. Nyt se on vihdoin totta ja vieläpä ilmaisena ladattavana kaikille Windows Phone -käyttäjille 15. toukokuuta asti. Nyt siis äkkiä hakemaan tämä klassikko omaan luuriisi.

Nyt julkaistu Angry Birds on oma erillinen versionsa aikaisemmasta pelistä. Se sisältää yli 400 kenttää pelattavaa ja on näin paremmin ajan tasalla Android– ja iOS-versioiden kanssa. Päivitetty versio on saatavilla Windows Phone 7- ja Windows Phone 8 -puhelimiin ja tukee koko Nokian mallistoa Lumia 510:stä aina Lumia 920:aan.

Lataa peli puhelimeesi Windows Phone -kaupasta.

Angry-Birds-QR

26 kommenttia

 1. Sovellusta ei ole saatavilla.
  Tämä saattaa johtua siitä, että puhelimesi ohjelmisto on päivitettävä, että kyseessä on toisen matkapuhelinoperaattorin yksinomainen sovellus tai että kyseinen sovellus ei ole saatavilla alueellasi.
  Että näin.

  1. Mikä Lumia? Jos on Lumia 610, 710, 800 tai 900, päivitä puhelimesi Windows Phone 7.8:aan. Jos on uudempi Lumia, tarkista senkin päivitysten saatavuus.

 2. Mul toimis hyvin mut Oma Perhe – asetukset estää. No ihan sama 🙂

 3. Antaisivat vielä Symbianille ilmaiseksi, tuskin olisi kovin kallista.

 4. Sovellusta ei ole saatavilla.
  Tämä saattaa johtua siitä, että puhelimesi ohjelmisto on päivitettävä, että kyseessä on toisen matkapuhelinoperaattorin yksinomainen sovellus tai että kyseinen sovellus ei ole saatavilla alueellasi.
  Että näin.

  sama homma. kiitti 🙂

 5. hyvinhän tuo toimii -lumia 900 wp7.8

  1. Niin toimii Lumia 800:llakin.
   Nokkelimmat osaa etsiä sen ilman QR-koodia. *wink*

 6. Tuliko Angry Birds Windows Phoneen? Awesome! Parempi neljä vuotta myöhässä kuin ei ollenkaan. Toivottavasti myös sisältöpäivityksiä tulee.

  1. Angry Birds on ollut saatavilla Windows Phonelle jo tovin. Nyt julkaistu on uusi versio pelistä.

   1. Juu, se edellinen WP versio olikin ihan sukka, toivottavasti tämä olisi parempi.

 7. Ja androidia sanotaan lagiseksi XDD Taitaa Nokia olla laginen, jos kerran vuoden kestää yksi peli tuoda kauppaan XD sori mutku nauratti tää uutinen 😀

  1. Ja meitä muita naurattaa millainen trolli oletkaan 😉

 8. Hyvä juttu. Alkaahan se peli olla jo vakio ja klassikko.
  Hienoa, että on myös ilmainen 🙂

  1. Yhden vuoden jälkeen! xD Ahh, tää uutinen on paras kun saa aina hymyn huulille 🙂

 9. Toi uusin AB-versio mahtuu vain ja ainoastaan winukka seiska-sarjan Lumioihin, eikä lainkaan muihin winukka seiska-luureihin, kuten LG E-900, Samsung Omnia 7, HTC Mozart jne. Siis ostakaa joku Lumia, jos tykkäätte edistyneistä winukkaominaisuuksista ja -sovelluksista.

  1. Ei muutaku Nokian Marketplacesta hakemaan jos ei muuten tule. Vaatihan tuo rootin, mutta kaikki Nokia exlusiivisetkin softat kyllä menee mihintahansa WP luuriin.

   1. Naurattaa kohta elopin ja kumppaneiden puheet androidin fragmentoitumisesta jne, kun WPllä on kaikilla omat marketplacet ja mistään et tiä mitä softia minnekkin saa :-/
    Googlen Play is for everyone! 😉

    1. Eikö fragmentoitumisessa ole kyse käyttisten kustomoinnista ja päivitysten saannin hitaudesta. Wp taas on samanlainen kaikille, tietysti joku tapa pitää olla erottautua kilpailijoista, kuten nokian omat palvelut ja ms:n valitsemat tavat kustomoida (esim lukitusnäkymä). Onhan sampallakin omat palvelunsa joten sillä ei ole väliä haetaanko ne marketplacesta tai erillisistä valikoista.
     Olennaista on se että anterossa päivitykset tulevat joskus pitkän ajan kuluttua jos tulevat ollenkaan. winukassa muistaakseni luvattu vähintään 18 kk. wp8:n siirtyminen oli tietysti erillinen asia ja ymmärrän että on parempi tehdä tuollainen iso steppi alkuvaiheessa kun sitten kun markkinaosuus on suurempi.

 10. ”Nyt se on vihdoin totta ja vieläpä ilmaisena ladattavana kaikille Windows Phone -käyttäjille 15. toukokuuta asti. Nyt siis äkkiä hakemaan tämä klassikko omaan luuriisi.”

  Kovin mainosmaista tekstiä uutisjulkaisulle.

   1. @ jake:

    Sinun on pakko itsekin tajuta, ettei tuo pidä paikkaansa. Väitteet eivät myöskään muutu fiksummiksi tai todemmiksi sillä, että ne esittää hollywoodiksi.

    1. Sori mutta luulen että se on totta :(. Myös ihan suomeksi.

    2. Ademeion: kuka muu täällä sitten välittää. 😉

 11. Ladattu jo ajat sitten ilmaiseksi lumia 920:seen ja lumia 820:seen ja hyvin pelittää. Ladattiin suoraan marketplacesta.

  1. Hihi, mistähän muualta olisit ladannut?

   (Tiedän, voi sinne ladata ulkopuoleltakin)

Kommentointi on suljettu!