M4 tuo HTC Onen kehutun muotokielen edullisempaan hintaluokkaan?

HTC M4

Taiwanilainen HTC tulee jalostamaan One-lippulaivansa muotokieltä alempiin hintaluokkiin. Miksipä ei, sillä One on saanut osakseen suurta kiitosta rakenteestaan ja materiaaleistaan. Sitä on yleisesti kehuttu tältä osin markkinoiden laadukkaimmaksi Android-puhelimeksi.

Verkkoon vuotaneen kuvan ja tietojen perusteella HTC suunnittelee markkinoille M4-koodinimellistä mallia. Se tulee kuulumaan One-mallistoon ja sisältämään lippulaivasta tutun muotokielen sekä materiaalit. Ominaisuuksiltaan se ei kuitenkaan ole aivan samaa tasoa.

Huhun mukaan HTC M4 on varustettu 4,3 tuuman 1280 x 720 pikselin näytöllä, kun isoveljessä on 4,7 tuuman 1920 x 1080 pikselin paneeli. Suoritin on tuplaytimellinen, tallennustilaa löytyy 16 gigatavua ja RAM-käyttömuistia kaksi gigatavua. Puhelimesta odotetaan löytyvän LTE-yhteydet sekä Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä.

Arvion mukaan M4 esitellään markkinoille toisen vuosineljänneksen lopulla.

Lähde: Phone Arena

9 kommenttia

  1. Hienoa, ett HTC on löytänyt tosi upeen designin kännyköilleen ja niiden käyttöliittymiin. HTC onkin paljon tyylikkäämpi kuin tiiliskivi-kilpailijansa!

  2. Ei vielä iphonen tai Lumian tasoa muotoilussa mutta selvästi Android leirin komein. Hyvää työtä HTC.

    1. Kyllä tuo mielestäni iPhonen jo voittaa. Lumioita ei aivan vielä

  3. Suomentakaa mulle mitä tarkoittaa ”toisen vuosineljänneksen lopulla” ??? Eli siis millon?

  4. Ehdottomasti parasta designia mitä tällä hetkellä mobiilimarkkinoilta löytyy. Veikkaisin seuraavaksi alempien hintaluokkien android hitiksi, kunhan HTC ei liikaa ala sisuskaluissa pihistelemään.

  5. iPhone5 on minusta tyylikkäin ulkoisesti ja materiaaleiltaan, vaikkei Apple muuten iskekään.

    1. Oletko pitänyt kädessä HTC onea? Jos pitää iPhonen designista niin mielestäni tuo HTC pistää paremmaksi samoin keinoin.

Kommentointi on suljettu!