Galaxy S Advance päivittyy Android 4.1 Jelly Beaniin

Galaxy S Advance

Vuoden 2012 tammikuussa esitelty Galaxy S Advance päivittyy parhaillaan Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmäversioon, kertoo brittiläinen IBTimes UK. Päivityksen jakelu on käynnistynyt jo muun muassa Sakassa ja Puolassa. Sen pitäisi pian levittäytyä myös muihin Euroopan maihin. Oman laitteensa voi päivittää muun muassa Samsung KIES -ohjelmistolla.

Paketti sisältää tarkalleen Android 4.1.2 -käyttöjärjestelmäversion, parannuksia suorituskykyyn, korjauksia sekä uudistuksia käyttöliittymään.

Samsung Galaxy S Advance saapui markkinoille aikanaan Android 2.3 -versiolla. Sen ominaisuuksiin kuuluvat neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, HSPA, A-GPS, WiFi a/b/g/n, Bluetooth 3.0, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä sekä viiden ja 1,3 megapikselin kamerat. Sisällä hyrrää gigahertsin tuplaydinsuoritin ja RAM-käyttömuistia löytyy 768 MB:tä.

Lähde: GSMArena

9 kommenttia

  1. Tuliskohan pian Beamillekin, kun kerran näillä ainakin sama suoritin ja aikalailla samat sisukset.

  2. Aika kova hintalaatusuhde tuossa luurissa, kaveri kävi hakee jostain gigantin alesta 150 egellä. Nyt näyttää tosin yli kaks hunttia olevan.

  3. Mutta perus Galaxy S:ää eivät viitsi päivittää vaikka samat sisukset -.-

    1. Ei se ole ku roottaa se ja asenna siihen CyanogenMod 10.1(Android 4.2.2) 😉

  4. Missäs se Noten päivitys viipyy??? 4kk sitte sanottiin et laitettu jakeluun…

  5. Minä ostin juuri tämän kännykän ja kun koitan päivittää jelly beansia niin en onnistu! Haluisin nopeasti jelly benasin koska se on paljon kivempi käyttää kuin tätä vanhaa 2,1 järjestelmää

  6. Surkuhupaisaa toimintaa Samsungilta. JB piti tulla jo viime vuonna…

  7. Miten voin päivittää tämän puhelimen??? Minulla on samsung galaxy s advance. En osaa päivittää!?!

Kommentointi on suljettu!