Samsung Galaxy Core: kompakti älypuhelin hyvällä akkukestolla

Samsung Galaxy Core

Korealainen Samsung jatkaa älypuhelinmallistonsa laajentamista. Tällä kertaa joukkoon kasvavaan liittyy Galaxy Core, joka nähdään markkinoilla Dual- ja Single SIM -versioina. Se saapuu ensimmäisille markkina-alueille toukokuussa.

Valmistaja markkinoi uutukaistaan tehokkaana, kompaktina ja hyvän akkukeston tarjoavana älypuhelimena. Laitteessa on 4,3 tuuman 800 x 480 pikselin kosketusnäyttö, 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja 1800 milliampeeritunnin akku. Kooltaan Galaxy Core on 129,3 x 67,6 x 8,95 millimetriä ja se painaa 124 grammaa.

Puhelimessa on Android 4.1 -käyttöjärjestelmä ja Samsungin käyttöliittymä tuttuine ominaisuuksineen. Mukana on muun muassa Smart Stay, joka käyttäjän katsetta seuraamalla pitää näytön taustavalaistuksen päällä automaattisesti.

Galaxy Coren teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin takakamera, VGA-tason etukamera, LED-salama, WiFi, Bluetooth 3.0, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, A-GPS ja gigatavun verran RAM-käyttömuistia.

Lähde: Samsung

2 kommenttia

  1. Eikö ton kokoiseen laitteeseen saisi jo menemään 2000mAh nykyään..

  2. Ja hinta on…200(kannattaa ostaa)…300(siinä ja siinä)…400(ei kannata)! Onko siis hntoja tiedossa??

Kommentointi on suljettu!