Tuntematon Nokia Lumia esiintyy vuodetun dokumentin kannessa

Nokia-brändi

Päivitys: Kyseinen mysteeripuhelin on mitä ilmeisemmin Nokia Asha 311. Katso kuva.

Verkkosivusto Phone Arena on saanut käsiinsä mielenkiintoisen dokumentin, joka käsittelee Nokian brändiä tulevaisuudessa. Sen mukaan suomalaisvalmistaja on uudistamassa strategiaansa, jonka keskeisenä ajatuksena on olla ihmisläheisempi. Lähteen mukaan Nokia haluaa kulkea suuntaan, jossa tekniikka pyritään muovaamaan nykyistä paremmin käyttäjien tottumuksien ja käyttötapojen mukaan.

Konkreettisena todisteena tiedoistaan Phone Arena on julkaissut dokumentin kansisivun. Siinä esiintyy vielä tuntemattoman Nokia-puhelimen yläosa, joka näyttää hyvin mielenkiintoiselta. Linjat vaikuttavat sulavilta ja nykyisistä malleista poikkeavilta. Mitään muuta laitteesta on tässä vaiheessa mahdotonta sanoa ja on syytä muistaa, että se voi olla vai osa dokumentin kuvitusta ilman reaalimaailman esikuvaa.

Sivuston mukaan dokumentti vaikuttaa ohjeistukselta Nokian työntekijöille. Onkin vielä vaikeaa arvioida, miten uusi suunta tulee lopulta näkymään markkinoinnissa.

Lähde: Phone Arena

6 kommenttia

 1. Mun mielestä tuo kurvikas yksilö näyttää ihan joltain Asha-laitteelta.

  1. Olet oikeassa. Vaikuttaisi olevan Asha 311: kuva.

   Hätiköitiin taas. 🙂

 2. Uutiseen liittymättä,mutta jokatapauksessa olisi mukava lukea täältä noista uusista softista joita pukkaa lähes päivittäin esim. FB,Foursquare,N.O.V.A. 3, Youtube jne.

  1. Näille pitäs kehittää joku oma osio, johon voisi nopeasti postata uusista softista. Usein kokonsiseen uutiseen on liian vähän asiaa…

   1. Olisiko joku oma artikkelisarja mitään? Esim. Mobiilisovellukset? Ja sitten lisää sinne vaan, ja lyhyet artikkelit eivät haittaisi kun,ihmiset tietävät millaisista uutisista on kyse

Kommentointi on suljettu!