HP Slate 7 Suomeen kesäkuussa: 150 euron Android Jelly Bean -tabletti

HP Slate 7 harmaa

Kesä tuo tullessaan Suomeen kasan edullisia tabletteja, joiden myötä taulutietokoneet tulevat valtaamaan entistäkin useampien kodit. Ja miksipä ei? Tabletit kulkevat mukana helposti, niillä on vaivatonta selata nettiä ja pelitarjonta on laajaa, joten niiden parissa viihtyvät kaikki perheenjäsenet.

Hewlett-Packardilta on luvassa kesäkuussa Suomeen Slate 7 -nimeä kantava taulutietokone, joka taistelee hintansa puolesta samassa kategoriassa Acerin Iconia B1-710– ja Iconia A1-810 -mallien kanssa. HP:n uutuuden suositushinta on 149 euroa. Se perustuu Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään, jonka toimintoja hallitaan seitsemän tuuman 1024 x 600 pikselin kosketusnäytöltä.

Vastataksemme kasvavaan tabletti-kysyntään tarjoamme laajan valikoiman laitteita, joissa hyödynnetään kattavasti erilaisia käyttöjärjestelmiä”, kertoo johtaja Ari Koskinen, HP Suomen Tyäasema- ja tulostusratkaisut-yksiköstä. ”Uusi Android-pohjainen HP Slate7 on perustason kuluttajatabletti, kun taas Windows 8 -käyttöjärjestelmän HP ElitePad soveltuu yritysten ja julkishallinnon käyttöön. Molemmat laitteet tarjoavat HP:n korkeatasoiset tukipalvelut.

HP Slate 7:n runko rakentuu ruostumattomasta teräksestä. Värivaihtoehtoina ovat harmaa ja punainen. Laite on 10,7 millimetriä paksu ja painaa 368 grammaa.

Tabletin sisältä löytyy 1,6 gigahertsin Cortex-A9-tuplaydinsuoritin ja gigatavun verran RAM-käyttömuistia. Kyseessä on valmistajan mukaan ensimmäinen taulutietokone, joka sisältää laadukkaan audioelämyksen tarjoava Beats Audio -järjestelmän. Muita sen ominaisuuksia ovat muun muassa kahdeksan gigatavun tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, WiFi, Bluetooth 2.1 sekä VGA-etukamera ja kolmen megapikselin takakamera.

7 kommenttia

 1. Taisi Samsungilta päästä parku.. siinäpä teille esimerkkiä Tab 3:n kilpailijoiden hinta-tasosta. Vähän epäilyttää että Samppa pääsisi edes liki tuota hintaa…

 2. Todella houkutteleva hinta-laatusuhde o_o. Runkokin ruostumattomasta teräksestä.
  Mites tuo beats audio on päätynyt hp:kin tuotteisiin? Ei ymmärtääkseni mikään laatumerkki, mutta ei kai siitä haittaakaan ole. Jonkun laatuvalmistajan kanssa yhteistyö voisi tuoda lisäarvoa brändiinkin.

  1. Joo, ei tosiaan mikään laatumerkki ole. Itse varsinaiset kuulokkeet sekä HTC:n luurien beats-järjestelyt on lytätty vertailuissa aika pohjamutiin, mutta kai sillä jotain äänenlaatua arvostavaa kuluttajaa saadaan silti höynäytettyä. 😀 Siitä huolimatta tässä on kyllä hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan.

 3. Aika houkutteleva hinta, vaikkakin 8Gt:n tallennustila vaikuttaa äkkiseltään turhan pieneltä.

 4. No onpas kevyt laite, kun miettii että runko on ruostumatonta terästä.

  1. Runko, siis sisäkehikko on ruostumatonta terästä, muovikannet siinä on. Painais meinaan aika tavalla, jos koko runko olis AISI304- materiaalia.

 5. Tommoisen voisi ostaa ihan vaan surffilaudaksi kotisohvalle ja toisaalta tenavien viihdykkeeksi pitkille automatkoille nyt kesällä.

Kommentointi on suljettu!