Windows Phone 8 sai uuden YouTube-sovelluksen

Windows Phone YouTube

Microsoftin Windows Phone -alustan sovellustarjonta on parantunut kevään aikana hurjasti. Twitter päivittyi vastaamaan ominaisuuksiltaan iOS– ja Android-versioita sekä Facebook on luomassa nahkansa uudestaan. Nyt käyttäjille tarjoillaan uusi YouTube-sovellus, jonka kehityksestä vastaa Microsoft.

Aikaisemmin pelkkänä linkkinä YouTuben nettiversioon toiminut sovellus on päivittynyt nyt täysin itsenäiseksi yksikökseen. Kyseessä on aito sovellus, joka mukailee tyylikkäästi alustan käyttöliittymää ja tarjoaa sille tyypillisiä ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden kiinnittää videoita kotinäkymään tapahtumaruuduksi.

Perinteisten kategorioiden, listojen ja hakutoiminnon lisäksi uusittu YouTube mahdollistaa sisäänkirjautumisen omalla tunnuksella. Sen myötä pääsee käsiksi omiin suosikkeihin, katseluhistoriaan ja soittolistoihin.

Nyt julkaistu sovellus on suunniteltu Windows Phone 8 -alustalle. Microsoft lupaa päivitetyn version YouTubesta Windows Phone 7.5 -pohjaisiin puhelimiin seuraavien viikkojen aikana.

Lataa sovellus puhelimeesi täältä.

Lähde: Microsoft

21 kommenttia

 1. Windows Phone käyttäjiä ei vaan moiset Googlen palvelut kiinnosta.

  1. Kun saisivat googlen kalentereiden, yhteystietojen ja mailien synkkaukset kuntoon niin voisi varovasti joskus jo ajatella kokeilemista. Voikos tolla WP:n youtube softalla kauko-ohjata tietokoneen/ps3:n youtubea? (Youtube-TV)

   1. Hatereiden hyökkäys heti alkuun, hieno avaus!
    Mitäs nämä asiat teitä kiinnostaa muutenkaan kun ette WP:a käytä?

    1. Eikö saisi kiinnostaa? WP:a on käytetty, ja kiinnostaa tuleeko tuosta WP8:sta kalua.
     Mutta vastauksia ilmeisesti sulla ei ole mihinkään antaa? Uutisessa mainitaan että vastaa ominaisuuksiltaan android versiota, niin osaako se Youtube-TV:tä vai ei?

    2. Ääh. luin väärin, siis twitter vastaa, ei tämä Youtube. My Bad.

    3. En tosiaan osaa vastata, mutta arvelinkin että kysymys on vain siitä että haluat kaivella jonkun niche/nörde jutun joka on wp versiossa mahdollisesti huonommin kuin android versiossa. Ja oikeassa olin.

   2. Kyllähän nuo synkkaukset toimii ihan niin kuin pitääkin nyt ja tulevaisuudessakin.

    1. WP7:ssa ainakin kilahtaa jos tekee Factory Resetin. Enää ei toimi kalenteri ja yhteystieto synkkaukset. Gmailkin vain jeesuksenaikaisella imapilla.
     Eikä uusilla WP8:lla kai asiat ole sen paremmin? Vai joko cal/cardDAV tuki on?

    2. Jatketaan vielä hieman OT:nä. Kevyiden tutkimuksien jälkeen selvisikin että Google EAS synkkaukset toimii vielä heinäkuun loppuu, sen jälkeen onkin herran hallussa miten pelaa. Tuo WP 7.8 case onkin mikkisoftan ihan jotain omaa prseilyä että siinä ei enään synkkailla nollauksen jälkeen.

 2. On kyllä mukavaa, että sovellustarjonta laajenee ja taso paranee jatkuvasti. Taitaa olla itselläkin siirtyminen WP8-leiriin todennäköistä tulevan kesän aikana.

  1. Ei näy takapuolta, mutta edestä ja sivusta näyttää hyvältä.

 3. Toiha on vanha sovellus. Mulla on ollut tuo sovellus jo joulukuusta lähtien.

  1. Taidat sekoittaa tämän siihen vanhaan YouTube-sovellukseen, joka oli käytännössä vain linkki YouTuben mobiiliversioon.

 4. Kopio ei koskaan ole alkuperäisen veroinen. Kopio on aina askeleen jäljessä.

 5. Hommasin lumia 900 joulukuussa ja aijon pitää sen 2 vuotta, jonka aikana siitä osamaksuna maksan, nämä loistavat parannukset vain varmistavat puhelimeni pidon ja pian voinkin luokkamme elvisteliöille, että windows phone on hyvä. Minulle se on ollut täydellinen enkä lähitulevaisuudessa aijo sitä vaihtaa, ellei tapahdu jotain merkittävää ”ihmettä” 🙂

 6. Joe Belfiore on vahvistanut että Facebook Beta ja tämä uusi YouTube sovellus on tulossa WP7 puhelimiin!

  1. Eipä tarvinnut kauaa katsella tällä sovelluksella.
   Olisi MS:n ehkä kannattanut noudattaa kehittäjäohjeita.

 7. Onko kellään tietoa, onko tällä mahdollisuus katsoa suoratoistoa?

Kommentointi on suljettu!