Videolla: Tulevan Lumia 928:n kuvanvakain testissä helikopterin kyydissä

Nokia Lumia 928, valkoinen

Nokia jatkaa tulevan Lumia 928:n ennakkomarkkinointia. Yhtiö on avannut uutuudelle jo oman promootiosivuston osoitteeseen nokia.com/lumia928, vaikka laitetta ei ole vielä virallisesti edes julkaistu. Oletus on kuitenkin, että Lumia 928 on Yhdysvaltoihin Verizon-operaattorille räätälöity variantti Lumia 920:sta.

Tuoreimpana vetona Nokia on julkaissut sivustollaan videon, jossa tulevan uutuuspuhelimen kamera ja erityisesti sen optinen kuvanvakain laitetaan koetukselle. Alla nähtävä video on nimittäin kuvattu Lumia 928:lla helikopteriin kiinnitettynä. Kuvanjälki on kieltämättä varsin kaunista katseltavaa.

Lumia 928:n perustuu Windows Phone 8 -alustaan ja tarjoaa 4,5 tuuman 1280 x 768 pikselin kosketusnäytön. Tällä hetkellä on vielä aavistuksen epäselvää, eroaako laitteen kamera Lumia 920:n vastaavasta muuten kuin Xenon-salaman osalta. Se selvinnee virallisen julkaisun yhteydessä, jonka voisi kuvitella tapahtuvan seuraavien viikkojen aikana.

4 kommenttia

  1. Wou, mikä video!

    Tuollaista jälkeä en ole kyllä ikinä ennen matkapuhelimelta nähnyt ja uskon, että ei kovin moni muukaan.

    1. Hienohan tuo on. Olisi kiinnostava tietää, onko tuossa täyetty CC:tä vaiko ihan normivärejä.

  2. Onkohan tämäkin kuvattu ”oikeilla” kameroilla niinkuin se 920:n video, jossa sitten selittelyjen jälkeen haluttiinkin vain demonstroida kuvanvakainta? 🙂

    Noh, hienoa jälkeä joka tapauksessa ja toivottavasti on Lumialla kuvattu.

Kommentointi on suljettu!