Uusi iOS-sovellus kertoo tilisi saldon helpottaen varojen seurantaa

Pivo iPhone 5, iOS

Applen iOS-alustalle on julkaistu mielenkiintoinen kotimainen mobiilisovellus nimeltään Pivo. Se on ladattavissa Applen laitteille ilmaiseksi App Store -ohjelmistokaupasta.

Pivo on hyvin yksinkertainen sovellus, jonka pääajatuksena on helpottaa oman rahankäytön seurantaa. Se kertoo reaaliaikaisesti käyttäjän pankkitilin saldon ilman tunnuslukutaulukkoa ja näyttää varojen kehittymisen tyylikkäästi taulukkona. Palvelun suurin heikkous on tässä vaiheessa se, että Pivo toimii ainoastaan OP-Pohjolan pankkitunnuksilla ja korteilla. Muiden pankkien asiakkaat eivät siis vielä pääse kokeilemaan sovelluksen toimintaa.

Pelkän saldotiedon lisäksi Pivo tarjoilee käyttäjälleen paljon hyödyllistä ja yksityiskohtaista informaatiota kulutustottumuksista. Se osaa muun muassa kertoa paljonko käyttäjä on viimeisen kuukauden aikana kuluttanut keskimäärin päivässä rahaa ja miten rahankäyttö jakautuu eri palveluiden kesken. Historiasta käyttäjä puolestaan näkee helposti lähipalveluihin valuneet rahat.

Lähde: Pivo

9 kommenttia

      1. Jep. Näin tällä hetkellä ainakin.

  1. Dääämn :/ tulispas kanssa Nordealle 🙁

  2. Kunhan ei oo rahasyöppö kuten rahaautomaatit nykyään..

  3. Onhan näitä ohjelmia ollut maailmalla pitkään pilvin pimein, mutta toisin kuin useissa muissa maissa, suomalaiset pankit eivät ainakaan tähän asti ole tarjonneet ohjelmille rajapintoja, joiden kautta ne pääsisivät näkemään tilitapahtumia. Onkohan tässä suhteessa nyt tapahtunut muutos OP-Pohjolan osalta, ja pääsevätkö pankin asiakkaat halutessaan hyödyntämään muitakin vastaavia ohjelmia?

  4. kuulostaa kyllä mielenkiiintoiselta sovellukselta. Vielä kun tulisi Androidille niin pääsis itsekin koittamaan!:P

Kommentointi on suljettu!