Lumia 925:n näyttö herää tuplakosketuksella N9:n tapaan

Lumia 925 valkoinen

Uuden muotoilun, materiaalien ja kameraan liittyvien parannuksien lisäksi Lumia 925 sisältää yhden pienen, mutta varsin älykkään ominaisuuden, joka on tuttu MeeGo-pohjaisesta Nokia N9:stä. Kyseessä on tietenkin mahdollisuus herättää näyttö kahdella nopealla kosketuksella ruutuun. Ominaisuuden saapumisesta Nokian Windows Phone 8 -puhelimiin on huhuttu jo tovin aikaa.

Nokia kertoi Lumia 925:n julkistuksen yhteydessä, että uutuuspuhelimen Smart Camera -sovellus saapuu myöhemmin kaikille Windows Phone 8 -pohjaisille Lumioille. Todennäköisesti sama päivitys sisältää myös näppäimettömän näytön herättämisen.

Uuden ohjelmiston voidaan odottaa saapuvan kesällä, jolloin Microsoft puskee mobiilialustalleen päivityksen, joka palauttaa tuen FM-radiolle. Samainen paketti lisää tuen Googlen palveluiden synkronoinnin kannalta tärkeille CalDAV- ja CardDAV-standardeille.

6 kommenttia

  1. Onko tässä myös always on screen valittavissa?

    1. Eli varmaankin puhutaan valmiustilakellosta, joka löytyy mm. Symbianista ja N9:stä.

    2. Saattaa olla ainakin 925 mallissa, kun siinä on AMOLED näyttö, jolla tuon ominaisuuden toteuttaminen voidaan tehdä vain vähän virtaa kuluttamalla.

Kommentointi on suljettu!