Vedenkestävä Galaxy S4 Active tulee full hd -näytöllä?

Samsung Galaxy S 4 Black Mist

Kuvassa Samsung Galaxy S4.

Kaikista huhutuista Galaxy S4 -varianteista kovempaan käyttöön suunnattu Galaxy S4 Active kuulostaa ainakin tässä vaiheessa mielenkiintoisimmalta. Miksi? Koska se vaikuttaisi olevan ominaisuuksiltaan lähimpänä esikuvaansa, eli Galaxy S4:ää.

Uusia merkkejä laitteen aitoudesta tulee Bluetooth SIG:n tietokannasta, jonne on ilmestynyt Samsungin laite mallimerkinnällä GT-I9295. SamMobilen mukaan se on yhtä kuin Galaxy S4 Active. Sivusto perustelee näkemystään tarkemmin artikkelissaan.

Galaxy S4 Activen ominaisuuksista vihiä antaa Samsungin viralliselta verkkosivulta bongattu UAProf-tiedosto, jota käytetään laitteiden tietojen kokoamiseen. Se paljastaa, että mallimerkintää GT-I9295 kantava laite perustuu 1920 x 1080 pikselin näyttöön. Ehkäpä myös loput ominaisuudet vastaavat esikuvaansa ja Active-versio voi näin ylpeydellä kantaa nimessään Galaxy S4 -liitettä.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. On vissiin kovakin juttu jos Samsung osaa tehdä vedenkestävän puhelimen full hd-näytöllä. Aika peruskauraa muilla merkeillä. Nimim. Sony Xperia Z:n omistava.

Kommentointi on suljettu!