Nokialta tyylitelty lisävirtalähde: Nokia Universal Portable USB Charger DC-18

Nokia DC-18

Useimpien nykyaikaisten lippulaivojen kanssa vara-akun mukana kuljettaminen ei ole vaihtoehto. Puhelimien akut eivät ole tehty itse vaihdettaviksi, joten tien päälle ainoa ratkaisu on varavirtalähteen hankkiminen, jos haluaa ruokkia älypuhelimensa akkua ilman verkkopistoketta. Tähän tarkoitukseen Nokia on esitellyt Nokia Universal Portable USB Charger DC-18 -lisävarusteen, joka on yhteensopiva laitteiden kanssa, jotka ottavat virtaa vastaan microUSB-liittimen kautta.

Tyylikäs ja Lumia-malliston värejä noudattava DC-18 tulee saataville punaisena, keltaisena, sinisenä ja valkoisena. Siinä on näyttävä LED-akkuilmaisin, joka kertoo laturissa olevan virran määrän. Latausjohto sujahtaa kätevästi laitteen sisuksiin, joten erillistä kaapelia ei tarvitse kuljettaa mukana.

Kooltaan Nokia DC-18 on 57 x 57 x 14,9 millimetriä ja se painaa 65 grammaa. Sisällä on 1720 milliampeeritunnin akku.

Laitteen saatavuus- ja hintatietoja odotetaan vielä.

12 kommenttia

 1. Ihan kiva, mutta kuvassa aika ison näk
  nen.

  1. Missä kuvassa? Tuossa yläpuolella olevassa kuvassa ei ole kuin microUSB-liitin, johon kokoa voi verrata.

 2. On kyllä komean näköinen. Voisi hommata omaan Lumiaan

 3. ”Ihan kiva, mutta kuvassa aika ison näk nen.”

  Mitä ihmettä? Kuvassa ison näköinen? Ihan kiva? Ovatko nykyajan ihmiset hävittäneet aivonsa ja hahmottamiskykynsä? Ihanaa aamua!

 4. Camoon! Katsokaa mittoja, eihän tuo ole paljoa tulitikkuaskia isompi!

 5. Ei tolla rehellisesti sanottuna kauheasti tee, kun oman puhelimen akkukin on yli 2000mAh. Käytännössä puhelinta ei voi ladata tolla edes täyteen puhumattakaan tämän varavirtalähteen entistä hitaammasta latausnopeudesta kiitos alhaisen ulostulovirran. Kuten todettu, onneksi on vaihtoehtoja. Onneksi on niitä 9000mAh lisävirtalähteitä, jotka latautuvat itse 4 tunnissa ja lataa 2000mAh akun reilussa tunnissa kiitos 1,8A ulostulovirran. Ei varmaan tarvitse edes mainita, että jälkimmäisellä lataa puhelimen täyteen 4,5 kertaa eikä ole edes kovin kallis.

  1. Sitten kerrot varmaan myös mikä tämä nimetön varalähde on ja mistä sen voi ostaa. Ja kyllähän tuollakin saa mukavasti mökkireissulla lisäkestoa akkuun.

  2. Olisko se isompikin, ja myös eri hintainen? Olisko tässä eri ostajasegmentit kyseessä?

 6. Kai tuokin on sit pakko hommata. Hyvännäköinen ja pieni kokoinenkin näyttää olevan 🙂

 7. Taitaa riittää Samsungin n. 5x suuremmalla kapasiteetilla varustettu vastaava kapistus. 🙂

Kommentointi on suljettu!