Videolla: Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925

Lontoon esittelytilaisuudessa paikan päällä olleet toimittajat ja bloggaajat pääsivät tuoreeltaan hypistelemään Nokian uutta Lumia 925 -mallia. Se on paranneltu versio Lumia 920:sta, jossa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin, ohueen rakenteeseen ja kevyeen olemukseen. Puhelin saapuu ensimmäisille markkinoille kesäkuussa.

Jutun lopussa nähtävillä videoilla päästään hieman lähemmin tutustumaan uutuuden rakenteeseen, joka perustuu alumiinikehykseen ja polykarbonaattiseen takakuoreen. Virallisilta mitoiltaan laite on 129 x 70,6 x 8,5 millimetriä ja se painaa 139 grammaa.

Lumia 925 perustuu Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmään ja 4,5 tuuman AMOLED-kosketusnäyttöön. Sen ominaisuuksiin kuuluvat 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, gigatavun verran RAM-käyttömuistia, 8,7 megapikselin optisella kuvanvakaimella varustettu PureView-kamera ja 16 gigatavua tallennustilaa. Kameraa on viilattu Lumia 920:aan verrattuna ylimääräisellä lasilinssillä, jonka pitäisi vaikuttaa kuvanlaatuun parantavasti.

Lähteet: The Verge & Engadget

4 kommenttia

  1. Miksi tuossa on kuusi linssiä? Eivätkös aina lisälinssit sumenna kuvaa? Ja miksi tuohon lisättiin linssi? Eikö yhtä muovilinssiä olisi voinut vaikka korvata lasisella?

  2. Esim. 920:n kamerassa on vain 5 muovista linssiä, kun taas 925:sessa on 5 muovista ja yksi lasista tehty linssi, jolla on saavutettu mm. vielä paremmat hämäräkuvausominaisuudet ja aiempaa vähemmän kohinaa kuvissa.

Kommentointi on suljettu!