Kuvavuoto: Samsung Galaxy S4 Active on varustettu metallikuorilla

Galaxy S4 Active

Huhuttu Galaxy S4 Active on nyt viimeistään varmistumassa aidoksi laitteeksi. GSMArena on saanut käsiinsä kuvia laitteesta, jota on tietojen mukaan hiljattain esitelty Kroatiassa. Uutuuden virallisen julkistuksen odotetaankin tapahtuvan lähitulevaisuudessa. Kyseessä on kovempaan käyttöön suunnattu kosketusnäyttöpuhelin lippulaivatason tekniikalla.

Kuvien perusteella Galaxy S4 Active on hylännyt muovin metallin hyväksi. Puhelimen takaosa on metallinen ja se on pultattu tukevasti kiinni muuhun kokonaisuuteen. Mukaan on saatu myös väriä, kuten kuvassa nähtävä punainen malli osoittaa. Ehkäpä myös muita vaihtoehtoja tuodaan tarjolle?

Tuoreet tiedot vahvistavat, että laitteen ominaisuudet ovat hyvin lähellä Galaxy S4 -lippulaivaa. Kosketusnäytön tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä ja sisällä hyrrää 1,9 gigahertsin neliydinsuoritin. Kamerassa on tiettävästi megapikseleitä kahdeksan, joka pienoinen pudotus Galaxy S4:n 13 megapikselin kamerasta.

Lähde: GSMArena

4 kommenttia

  1. Näyttääpä jämäkämmältä ja tyyllikkäämmältä kuin normi-S4. Myöskin kuvassa esiintyvä punainen versio kyllä sopii hyvin omaan silmääni. Oliskohan sen lelu-S4 pitänyt ennemmin näyttää tältä, mietin…

  2. Tässä på se seuraava luuri taitaa olla jos tulee meille saataville. Sgs3:sen suurin ärsytyksen aihe itsellä on kapasitiiviset näppäimet, kun tulee aina sovittua niitä vahingossa. Ja veden pitävyys (oletettavasti) tietysti iso pelissä. Kuvista päätellen koko on kuitenkin aika maltillinen.

  3. Todistaa taas että metalli on oikea materiaali kuoreen. Näissäkin on pelkällä kuoren vaidolla metallikuoriseksi saatu selkeä ero tavalliseen S4:n ja nimenomaan metallikuoren eduksi.

  4. Mieluummin tällaiseen malliin joku kitkainen kumipinta. Mutta tavallinen S4 voisi tosiaan näyttää tuolta muutamassa eri värissä. Mitenhän tuo punainen maali kestää naarmuja,

Kommentointi on suljettu!