Videolla: Samsung kuvasi lyhytmusikaalin Galaxy S4:n ominaisuuksista

Galaxy S4

Nyt luvassa olisi hieman tavallista promootiovideota tai mainospätkää pidempi katsaus Samsungin uuden lippulaivapuhelimen ominaisuuksiin. Korealainen Samsung on kuvannut musikaalimuotoon rakennetun videon, jossa käydään läpi Galaxy S4 -puhelimen ominaisuuksia. Videolla on mittaa lähes viisi minuuttia.

MobiiliBlogin testipenkissä parhaillaan vieraileva Galaxy S4 on noussut ensimmäisten viikkojensa aikana toimituksien osalta useisiin miljooniin. Yhtiö odottaa toimituksien ylittävän kymmenen miljoonan rajapyykin vielä ennen kesäkuuta. Laite saapui kauppoihin huhtikuun lopulla.

Samsung on varustanut lippulaivansa useilla uusilla ominaisuuksilla, jotka liittyvät vahvasti eleliikkeisiin. Niitä nähdään myös tuoreella videolla. Puhelimen tekniikka on viimeisintä huutoa. Siitä löytyvät muun muassa viiden tuuman full hd -kosketusnäyttö, 1,9 gigahertsin neliydinsuoritin, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja 13 megapikselin kamera.

7 kommenttia

  1. Sinä on ilmeisesti kamera ja sillä voi soittaa. Kärpäset näyttää kiusaavan aina välillä?

  2. WTF did I just watch. Tai no ihan loppuun ei pystynyt.

  3. Kun aletaan tehdä musikaalia kännykästä, niin se on lopun alku. Bye bye Samsung!

Kommentointi on suljettu!