HTC One myynyt jo lupaavat viisi miljoonaa kappaletta?

Kevään aikana ensimmäisille markkinoille rantautunut HTC One painii edelleen komponenttipulan kanssa. Tämä näkyy hyvin esimerkiksi Suomessa, jossa laitteen saatavuus jatkuu heikkona. Ongelmista huolimatta uutuuden myynti on ollut hyvää ja kaikki tuotannosta ulos saadut puhelimet ovat käytännössä hävinneet kuluttajien käsiin. Näin ainakin nimettömänä pysyvä HTC:n johtaja antaa The Wall Street Journalin ymmärtää.

Johtajan mukaan HTC Onen tilaukset ylittävät edelleen toimitusmäärät, joka johtuu pääasiassa komponenttien saatavuudesta. Tilanteen odotetaan korjaantuvan ensi kuussa, jonka myötä puhelimen todellisen suosion arvioiminen on helpompaa.

Mielenkiintoisena paljastuksena johtaja kertoi WSJ:lle, että HTC One olisi myynyt tähän mennessä viisi miljoonaa kappaletta. Uutuus saapui suurimmille markkinoille maalis-huhtikuussa ja on asteittain levittäytynyt laajemmalle. Kaiken kaikkiaan viisi miljoonaa myytyä puhelinta olisi todella kova saavutus muutamassa kuukaudessa mille tahansa yksittäiselle puhelinmallille. Toki iPhone 5 ja Galaxy S4 painivat omassa sarjassaan, mutta esimerkiksi Nokian koko Lumia-malliston menestykseen verrattaessa Onen saavutus olisi loistava.

Lähde: Android Authority

12 kommenttia

 1. Loistava puhelin ansaitsee menestystä. Mielestäni ehdottomasti yksi tämän hetken parhaista, ellei paras, älypuhelin.

  1. Tuosta on vissiin tulossa vielä Google Edition, siinä on (pois lukien kahden napin pölvästelyä) aikalailla kova luuri. Tosin tuskin tänne tulee koskaan.

  2. tämä puhelin häviää s4:lle kaikessa muussa, paitsi muotoilussa ja rungon materiaaleissa
   .

 2. onhan tossa laitteessa speksitkin kohdallaan mutta, mutta, mutta todellinen myyntivaltti lienee erittäin onnistunut muotoilu ja laadukkaat materiaalivalinnat.
  tämän hetken ehdottomasti TYYLIKKÄIN ÄLYLUURI!

  harmi kun kaikki (yksi) valmistaja(t) eivät tajua muotoilun merkitystä!

  t. osakkeenomistaja

  1. Et vissiin ole nähnyt Iphone 5? Siinä on tyylikäs ja laadukkaista materiaaleista tehty. Onen muotoiluhan on suora kopio iphonesta jossa alumiininen keskiosa ja lasiraidat ylhäällä ja alhaalla…

   1. Toiset ei tajua että sisältökin pitäs olla kunnossa. Pelkkä sopivasti muotoiltu muovikuori ja kamera ei autuaaksi tee 😉

    1. Tarkoitatko sisällöllä käyttistä vai ominaisuuksia?

    2. T’ässä puhuttiin designistä. En jaksa kiistellä käyttisten paremmuudesta.

    3. Ai perhana luulin että puhuttiin myynnistä (otsikko hämäs).
     Pitäisi siis lyödä kepillä niitä jotka valitsi Onen 8X:n tai jonkun Lumian sijasta! Kyllä ihminen on hölmö.

 3. Rikkoiko tämä luuri Nokian patentteja?

Kommentointi on suljettu!