Videolla: Windows Phone 8 -pohjainen Nokia Lumia 925

Lumia 925

Hiljattain julkaistu Lumia 925 on hyvin mielenkiintoinen uutuus. Se edustaa uutta aikakautta Nokian Lumia-tuoteperheessa, jonka aikaisemmat lippulaivat ovat jalostaneet N9-mallin kiiteltyä muotoilua. Nyt muodot ovat saaneet aivan uudet linjat, jonka lisäksi uutta on alumiinirunko. Muutoksilla Lumia 925 on edeltäjiään ohuempi sekä kevyempi.

Verkkojulkaisu, Phone Arena, on päässyt hiljattain hypistelemään Nokian uutuutta, joka nähdään ensimmäisillä markkinoilla kesäkuussa. Laitteen saatavuus Suomessa on vielä hienoinen kysymysmerkki. Uutuuden suositushinta ennen veroja on 469 euroa.

Lumia 925:ssä on 4,5 tuuman 1280 x 768 pikselin kosketusnäyttö, Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmä, 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, gigatavun verran RAM-käyttömuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Takana on 8,7 megapikselin PureView-kamera, jonka ominaisuuksia on paranneltu Lumia 920:sta lisäämällä mukaan yksi ylimääräinen linssi. Uutuus on ainoastaan 8,5 millimetriä paksu ja se painaa 139 grammaa. Laite saapuu myyntiin mustana, harmaana ja valkoisena.

Lähde: Phone Arena

8 kommenttia

 1. Onhan se tyylikäs ja todella houkuttava. Harmi vain että oma Lumia 920 on sen verra tuore ettei millään viitsisi vielä tuohon vaihtaa. :/

 2. toivottavasti tulee myyntiin myös suomeen!

  t. osakkeenomistaja

   1. tulee eurooppaan ja myös suomeen mutta valitettavasti ainoastaan vodafonen (maailman toiseksi suurin, brittiläinen teleoperaattori, jotkut väittävät, että suurin mutta ehkä china mobile on suurin.) asiakkailla on mahdollisuus hankkia nokia lumia 925:sta 32 gigan versio.
    suuret operaattorit ohjaavat myös laitevalmistajia, myös nokiaa… harvoin suomen eduksi, valitettavasti!

    monelle riittää kuitenkin 16 gigan massamuisti + 7 gigan ilmainen tallennustila skydrivessä.

    t. osakkeenomistaja

    1. 16GB on kyllä hivenen nihkeesti kamerallaan mainostavalle puhelimelle. 1080p video vie mukavasti tilaa..

 3. Todella hyvältä vaikuttaa. Monelle on tärkeää että tekniikka on saatu mahdotettua pienempään pakettiin. Kamerasta on saatu varmaan lapsuuden bugit pois. Diggaan myös designistä. Vaikka L920 on omat vahvuutensa valitsisin kyllä tämän.

Kommentointi on suljettu!