Lehdistökuvat valkoisesta Nexus 4:stä valuivat verkkoon

Nexus 4, valkoinen

Googlen strategia sai muutama viikko sitten mielenkiintoisen käänteen, kun yhtiö julkaisi Samsung Galaxy S4 -puhelimesta niin sanotun Google Edition -version. Kyseessä on periaatteessa Nexus-perheen laite, mutta ilman näkyvään brändäystä. Puhelin perustuu ”puhtaaseen” Androidiin ja tulee saamaan käyttöjärjestelmäpäivitykset suoraan niiden saavuttua. Nexus-laitteen ominaispiirteet siis täyttyvät.

Muutos ei kuitenkaan tarkoita Nexus-perheestä luopumista, vaikka Google Edition -laitteita huhuillaan markkinoille enemmänkin. Ainakin HTC Onen huhutaan pääsevän Googlen käsittelyyn. Valmistaja itse on tosin kiistänyt huhut. Joka tapauksessa Nexus-laitteita on luvassa lisää ja seuraava lienee jo aivan nurkan takana. Kyseessä on valkoinen väriversio Nexus 4 -puhelimesta, josta on saatu vihjeitä jo aiemminkin.

Nyt tulevasta uutuudesta on levinnyt verkkoon sarja virallisen oloisia lehdistökuvia. Niiden perusteella valkoinen Nexus 4 julkaistaan hyvin pian, mahdollisesti 10. kesäkuuta. Samalla päivänvalonsa näkee todennäköisesti uusi Android 4.3 -versio, jolta odotetaan pieniä muutoksia maailman käytetyimpään älypuhelinalustaan.

Lähde: Android Police

3 kommenttia

  1. Kun nyt saisi vielä suomesta jotenkin järkevästi ja järkevään hintaan.

  2. Ööhh… puhelimia saa tilattua melko helposti Saksasta tai Englannista.

    En oikein pidä Androidista, koska siinä on paljon tietoturvaongelmia, tahmaa puhelimessa (2.3) ja täppärissä (4.2.2) kaatui pari kertaa niin, että boottasi täppärin. Jollaa odotellessa.

    1. Mainitsemasi ongelmat ovat tosiaan useiden Android-laitteiden ”ominaisuuksia”. Voin kuitenkin todeta, että Nexus 4 on tässä poikkeus. Katso videoesittelyni Nexus 4:stä, jos se on pääsyt vilahtamaan ohitse.

Kommentointi on suljettu!