Hintavinkki: Apple iPad mini nyt vain 289 euroa

iPad mini, Gigantti-tarjous

Nyt kannattaa rynnätä Giganttiin, jos iPad minin hankkiminen on ollut harkinnassa. Kyseinen liikeketju nimittäin kauppaa laitetta huomattavasti yleistä hintatasoa edullisemmin. WiFi-versio 16 gigatavun muistilla irtoaa 289 eurolla ja 3G-malli puolestaan 399 eurolla. Virallinen Apple Store myy vastaavia malleja 342 ja 473 euron hintaan, joten säästö on varsin huomattava.

Lokakuussa myyntiin rantautunut iPad mini on nimeään mukaillen pienempi versio suosiota niittäneestä iPadistä, jossa on 9,7 tuuman kosketusnäyttö. Minissä näyttö on kooltaan 7,9 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1024 x 768 pikseliä. Sen runko rakentuu alumiinista ja laite on ainoastaan 7,2 millimetriä paksu. Valtteihin kuuluu myös keveys, sillä iPad mini painaa mallista riippuen vain 308 tai 312 grammaa.

Apple iPad minin sisällä sykkii tuplaytimellinen A5-piirisarja. Tabletin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa Bluetooth 4.0, viiden megapikselin takakamera, 1,2 megapikselin etukamera ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Tarjous on voimassa Gigantissa 2.6 asti.

Lähde: Gigantti

13 kommenttia

 1. Tai sitten kannattaa odottaa muutama kuukausi ja ostaa huomattavasti paremmalla näytöllä ja nopeammalla prosessorilla oleva uusi versio ministä.

  1. Toki näinkin. Onhan tuo näyttö aika ”karkea” nykymittapuun mukaan.

 2. Kiitos vinkistä! Turha odotella mitään kun kaupasta saa jo täällä hetkellä valtavasti loistavia tabletteja

  1. Näinpä. Teknologiiaa ostaessa pitää muistaa, että aina tulee uudempi ja parempi malli, mutta jos jää aina odottamaan sitä uudempaa ja parempaa, niin mitään ei voi ikinä ostaa.

 3. Tolla hinnalla iPad mini on yhtäkkiä hinta-laatu suhteeltansa selvästi paras omassa kokoluokassaan. Itse hetken kyseistä laitetta kokeilleena päädyin takaisin isomman iPad:n käyttöön.

 4. Jakuvassa käytössä ko. laite, eikä mitään moitittavaa. Akkukesto fantastinen. Kevyt on sitten vielä pelkkää plussaa. Näyttö juuri sopiva.

 5. En edelleenkään ymmärrä näitä minitabletteja, mielummin ostan suurella näytöllä varustetun jota on miellyttävä käyttää, mutta muuten kelpo hinta iPadistä.
  Itselläni on 10″ android tablet, kuukauden käytön jälkeen androisi sano itsensä irti (menee onneksi takuuseen), toista kertaa en androidia hanki, iPad tai Windows tabletti on ostoslistalla.

  1. Siis käyttöjärjestelmä sanoi itsensä irti eikä ollut HW-vika? Menee kuitenkin takuuseen? Mielenkiintoista.

Kommentointi on suljettu!