MobiiliBlogin videolla: arvostelussa Samsung Galaxy S4

Galaxy S4

Videoarvostelumme Samsung Galaxy S4:stä on vihdoin täällä! Jatkoa on vielä luvassa tekstin muodossa. Kokonainen arvostelu julkaistaan tämän tai ensi viikon aikana. Se tulee tarjoamaan lisää tietoa Galaxy S4:stä, joka sisältää hyvin paljon ominaisuuksia ja tutkittavaa. Tässä videossa käymme läpi muutamia uudistuksia ja keskitymme selvittämään, miten ne toimivat käytännössä.

Laite tuskin kaipaa lukijoillemme suurempia esittelyitä, joten pidemmittä puheitta itse videoon.

7 kommenttia

 1. Nexus 4 olisi kiva päivitys tähän mun galaxy nexukseen mutta häiritsee se että nexus 4:ssa ei ole amoled näyttöä joka toistaa värit luonnollisemmin. Muuten kyllä.

 2. Huomaa, että kokemusta siellä alkaa jo löytyä hyvin videoesittelyjen teosta.
  Todella laadukasta kamaa ja kestää vertailun koviin ulkomaalaisiin sivustoihin. Todella hyvää työtä

  Itse puhelimesta olen aikalailla samaa mieltä, mitä olen tuttavien S4:sia kokeillut. Ei varmasti huono puhelin missään tapauksessa, mitta ei sopisi minulle. Osittain ison koon ja osittain Androidin takia.

 3. Erittäin hyvä arvostelu, ja täytyy sanoa että olen samoilla linjoilla arvostelijan kanssa melkeimpä joka asiasta. Myös minulla mielenkiintoisimman Android puhelimen tittelin vie Nexus 4.

 4. Kameralla otettujen kuvien laatu hämärässä tuottaa vielä hiukan liikaa kohinaa (vs.Nokia Lumia 920),joka toivottavasti hienosäädetään ja korjataan seuraavan kameran ohjelmistopäivityksen myötä!!!.

 5. Hieno arvostelu! Hyvin katsottu asiaa tavallisen kuluttajan kannalta. Moni kikka jää käyttämättä ellei ole ns. himokäyttäjä.

 6. Itsellä oli GS III ja nyt Nexus 4, mutta täytyy sanoa, että joku välimalli olisi hyvä… eli todennäköisesti GS 4 Google Edition olisi aika unelma, parempi rauta yhdistettynä puhtaaseen androidiin.

  Jos Google edition ei tuu myyntiin Suomeen, sitten vaihtoehtona perus GS 4, johon sitten vaihtaa rommin. Rauta molemmissa kuitenkin näiden huhujen perusteella sama.

 7. Vitsi kun kaikista keskitason-huippumalleissa olis Google edition ja hinta sen 50 euroa halvempi.

Kommentointi on suljettu!