Samsungilta uusia Android- ja Windows-laitteita 20. kesäkuuta

Samsung-kutsu

Korealainen Samsung tulee esittelemään maailmalle uusia Galaxy– ja Ativ-sarjan laitteita 20. kesäkuuta järjestettävässä lehdistötilaisuudessa. Yhtiö on aloittanut kutsujen toimittamisen tilaisuuteen, jonka näyttämönä toimii Lontoo. Tapahtumasta tullaan tarjoamaan live-lähetys osoitteessa youtube.com/SamsungMobile, joten kiinnostuneet voivat seurata sitä suoraan kotisohvalta.

Kutsun perusteella luvassa on uusia Android– ja Windows-pohjaisia tuotteita. Tarkemmin tilaisuuden sisällöstä ei ole tietoa. Ehkäpä Lontoossa nähdään viimein ainakin Galaxy S4 -sarjan uudet jäsenet, kuten vedenkestävä Active ja pienemmällä näytöllä varustettu Mini. Molemmista on levinnyt verkkoon jo kattavasti tietoa sekä kuvia. Olisiko Galaxy Note 3:n toivominen vielä ennenaikaista? Kuka tietää… Mitä lukijamme toivoisivat tapahtumalta?

Lähteet: The Verge & SamMobile

5 kommenttia

  1. On tosiaan syytä huomata, että Samsung on ainakin meren toisella puolen siirtänyt kannettavatkin ATIV-tuoteperheen alle uusilla ATIV Book -nimillä varustettuina.

  2. Galaxy Note 3 tai Galaxy Note 10.1 2 olisivat mieleen.

    Tuskin kuitenkaan noin tärkeitä laitteita esitellään Windows-luurien kanssa. Eiköhän niille tule omat, näyttävät tilaisuutensa.

    1. Notelle oli tulossa oma tilaisuus elokuussa jollain messuilla.

  3. Olisiko tulossa ATIV-mallistoon ”päivitetty” S malli,eli ATIV S 2 jossa olisi mm.päivitetty kamera ym ohjelmistopuolella?.

    1. En kyllä jaksa uskoa, käyttis ei anna kovin ihmeitä mahdollisuuksia päivittämiseen. Luulis että odottais seuraavaa WP-päivitykseen. Ellei sitten jotain karvalakki WP luuria tulossa. Lieneekö sitten Windows tabletteja/hybridejä/läppäreitä.. jaa-a-

Kommentointi on suljettu!