Valkoinen LG Nexus 4 julki

Nexus 4, valkoinen

Yhdelle mobiilimaailmaa jo kuukausia kiusanneelle huhumyllylle voidaan viimein laittaa piste. Elektroniikkavalmistaja LG on nimittäin vihdoin virallistanut valkoisen väriversion viime vuoden lopulla julkaistusta Nexus 4 -puhelimesta, joka on luotu yhdessä Googlen kanssa. Hong Kongissa asiakkaat pääsevät siihen käsiksi jo huomenna, jonka jälkeen se levittäytyy maailman muille markkinoille seuraavien viikkojen aikana.

Uutta Android-versiota valkoinen Nexus 4 ei tuonut mukanaan, vaikka siitä vahvasti huhuttiinkin. Puhelin perustuu siis tuttuun Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään.

Uutuuden ominaisuudet eivät ole muuttuneet sitten viime näkemän. Edessä loistaa edelleen 4,7 tuuman True HD IPS Plus -kosketusnäyttö 1280 x 720 pikselin tarkkuudella ja sisällä hyrrää 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 -neliydinpiirisarja. RAM-käyttömuistia löytyy kaksi gigatavua ja akussa riittää puhtia 2100 milliampeerituntia. Etukamera on 1,3 megapikseliä ja takakamera kahdeksan megapikseliä.

2 kommenttia

  1. Tuleekohan 4.3-versiota ollenkaan. Ehkä seuraava päivitys tuleekin syksyllä numerolla 5.0?

  2. Ei tuo nyt kovin valkoiselta näytä, jos vain takakuori on valkoinen.

Kommentointi on suljettu!