Seuraava Nexus-puhelin ei tule LG:ltä

Nexus logo

Aikaisemmista huhuista poiketen seuraava Nexus-perheen puhelin ei ole LG:n käsialaa. Asian on vahvistanut korealaisvalmistajan ylimpään johtoon kuuluva Won Kim (Vice President of LG Mobile in Europe), kertoo The Next Web.

Huhuissa Nexus 5 -nimellä kulkeva laite on tähän asti yhdistetty vahvasti korealaisvalmistajaan, sillä LG toimii nykyisen Nexus 4 -mallin valmistajana. Kimin mukaan yhtiöllä ei ole kuitenkaan tällä hetkellä työn alla seuraajaa Nexus 4:lle. Samalla johtaja antaa ymmärtää, että Galaxy S4 Google Editionin kaltaista julkistusta ei ole ainakaan lähitulevaisuudessa näkyvissä. Kimin mukaan yhtiö tarvitsee omia sovelluksia ja palveluitaan, jotka eivät mainittujen kaltaisilla laitteilla ole mahdollisia.

Kimin lausunto on vahvistettu LG:n viestinnästä, josta kuitenkin tarkennetaan, ettei kaikkia ovia ole vielä suljettu. Jos mahdollisuus tulee, saattaa yhtiö edelleen lähteä mukaan Nexus-laitteen valmistukseen.

Nexus-puhelimia ovat LG:n lisäksi valmistaneet tähän mennessä myös HTC ja Samsung. Seuraavaksi valmistajaksi hyvä ehdokas voisi olla myös japanilainen Sony, joka on tehnyt tasaista työtä Androidin parissa. Japanilaisvalmistajan muotokieli on myös ollut yleisesti kehujen kohteena, joten huono valinta Nexus-puhelimen valmistajaksi Sony tuskin olisi.

Lähde: The Next Web

7 kommenttia

 1. Lg ei myöskään valmista seuraavaa iphonea…

  1. Onko sen pitänyt sitten valmistaa se jossain vaiheessa?

   1. Onko lg:n pitänyt valmistaa nexus5? Muuten kuin huhuissa. Aika turhaa uutisoida mitä kukakin ei tee. Nexus sarja on siitä jännä, että on aika merkityksetöntä kuka sen valmistaa, koska puhelin on kuitenkin laadukas ja päivittyy pitkään.

    1. Siis kysyin että onko LG:n pitänyt valmistaa muka iphonea?..

    2. No jos et ymmärtänyt vastakysymyksen ironiaa, niin ei pitänyt lg:n valmistaa iphonea 😉

 2. Miksi Motorola ei tee Nexuksia? Minusta se voisi hyvin ottaa pysyvästi sen tehdäkseen nyt, kun Google kerran omistaa sen?

  1. Juuri taisi jossain olla Motorolan roolista, että Google kohtelee sitä kuin muitakin valmistajia. Mutta odotan kyllä innolla Moton X puhelinta.

Kommentointi on suljettu!