Kuvissa: Nokia Amber -päivitys Lumia 925:ssä

Lumia_Amber-1

Muutama viikko takaperin esitelty Lumia 925 sisältää uusimman Windows Phone 8 -version sekä Nokian tuoreimmat lisäykset Microsoftin mobiilialustaan. Nokia kutsuu päivitystään nimellä Amber ja se on luvattu saapuvaksi nykyisille Windows Phone 8 -laitteille kesän aikana.

Nokia Amber -päivityksen keskeiset uudistukset ovat jo tiedossa, sillä niistä on kerrottu sekä Nokian että Microsoftin toimesta. Se palauttaa alustaan FM-radio-tuen sekä sisältää Nokia Smart Camera -sovelluksen, joka julkaistiin Lumia 925:n yhteydessä. Tietojen mukaan tarvittava tekniikkaa FM-radioa varten löytyy ainakin Lumia 720-, Lumia 820– ja Lumia 920 -malleista sekä tietenkin tulevasta Lumia 925:stä.

Konkreettisemmin paketin uudistuksia päästään nyt ihastelemaan kuvien muodossa. Kiinasta peräisin olevissa kuvissa nähdään muun muassa ruudun nukkumistilassa toimiva kello, FM-radio-sovellus ja näytön värien säätimet. Päivityksen odotetaan sisältävän myös ”double tab to wake” -ominaisuuden, joka ainakin Lumia 925:stä löytyy.

Lumia_Amber-1

Lumia_Amber-1

Lumia_Amber-1

Lähde: WMPoweruser

5 kommenttia

  1. Listatut muutokset on niin pieniä että tuollainen päivitys pitäisi pystyä tuottamaan viikossa. Se että näitä hinkataan puoli vuotta on aika naurettavaa.

    1. Voi johtua panttaus siitä että tuodaan isomman WP päivityksen yhteydessä kuten muutkin tähänastiset Nokian omat päivitykset.

    2. No joo, Apple on tuonut viimeiset viitisen vuotta yhtä pieniä muutoksia käyttikseen vain kerran vuodessa, joten eipä tämä päivitystahti niin erikoinen ole. Erinomainen juttu tuo FM-radio ja kello näyttöön, hyvä Noksu!

Kommentointi on suljettu!