Motorolan seuraava lippulaiva on Moto X

Moto X

Verkossa pyörinyt julkistamaton Motorola-puhelin. Voisiko tämä olla Moto X?

Motorolan seuraavan lippulaivapuhelimen nimi on paljastettu. Yhtiön Dennis Woodside kertoi vastikään AllThingsD-konferenssissa, että valmistajan tuleva lippulaiva kantaa nimeä Moto X. Se on osa suurempaa kokonaisuutta, jonka tarkoituksena on uudistaa koko Motorolan tuoteportfolio. Uutuus saapuu Yhdysvaltoihin kesän aikana.

Tarkkoja teknisiä yksityiskohtia Woodside ei tulevasta lippulaivasta suostunut paljastamaan. Hän kuitenkin painotti, että puhelin tulee ymmärtämään käyttäjäänsä ja kykenee mukautumaan ympäristön mukaan. Esimerkiksi autossa Moto X osaa Woodsiden mukaan ehdottaa käyttäjälleen turvallisia tapoja toimia laitteen kanssa.

Markkinoiden valtavirrasta poiketen Moto X tullaan valmistamaan Yhdysvalloissa. Yhtiön mukaan muutoksella on merkittäviä etuja, kuten se, että kysynnän heilahteluihin kyetään vastaamaan nopeammin.

Lähteet: Mashable & Gizmodo

2 kommenttia

  1. Vihdoinkin tältäkin firmalta jotain uutta:)

  2. Pitää vakavasti harkita. Varsinkin kun valmistusmaa on muu kuin kehitysmaa.

Kommentointi on suljettu!