Samsung vahvisti Galaxy S4 minin

Galaxy S4 mini

Galaxy S4 mini on nyt virallisesti totta. Korealainen Samsung on tänään esitellyt pitkään huhuissa velloneen uutuuden, joka valmistajan mukaan tarjoaa hyvän suorituskyvyn, helpon käytettävyyden ja Galaxy S4:n ikonisen muotoilun kompaktimassa koossa. Puhelimen saatavuus ja hinnoittelu selviävät myöhemmin. Samsung tulee tarjoamaan medioille mahdollisuuden kokeilla uutuutta 20. kesäkuuta Lontoossa järjestämässään tilaisuudessa.

Samsung Galaxy S4 mini rakentuu 4,3 tuuman 960 x 540 pikselin kosketusnäytön, 1,7 gigahertsin tuplaydinsuorittimen ja Android 4.2.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmän ympärille. Kooltaan se on 124,6 61,3 x 8,94 millimetriä ja painoa on vaatimattomat 107 grammaa. Saataville tuodaan kaksi väriversiota: White Frost ja Black Mist.

Valmistajan mukaan puhelin tarjoaa uuden ja kompaktimman tavan päästä nauttimaan Galaxy S4 -lippulaivan ominaisuuksista. Mukana on muun muassa isoveljestä tuttu S Health -sovellus, joka sisältää askelmittarin sekä ruoka- ja treenipäiväkirjat.

Puhelimen takaa löytyvä kamera sisältää kahdeksan megapikseliä. Ohjelmisto tarjoaa muun muassa HDR- ja panoraamatilat sekä erillisen Juttualbumi-sovelluksen, jonka avulla kamerakuvista on mahdollista koota näyttäviä kokonaisuuksia. Etupaneelista löytyy 1,9 megapikselin kamera.

Galaxy S4 mini muuhun varustukseen kuuluvat kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila (käyttäjälle vapaana noin viisi gigatavua), microSD-muistikorttipaikka, 1,5 gigatavua RAM-käyttömuistia, WiFi, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0, infrapuna ja LTE. Valituilla markkinoilla laite nähdään myös Dual SIM -versiona. Puhelimen akku on teholtaan 1900 milliampeerituntia.

5 kommenttia

  1. ”Galaxy S4:n ikonisen muotoilun”

    Kyllä siinä on mainosmiehillä pokkaa 🙂 Mutta kivan kompaktin kokoinen 4,3” luuriksi.

Kommentointi on suljettu!