Samsung Galaxy S4 Zoomin tekniset tiedot paljastuivat?

Samsung logo

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Samsung pitää lehdistötilaisuuden 20. kesäkuuta, jossa se tulee esittelemään uusia Galaxy– ja Ativ-sarjan tuotteita. Yhtiön Android-malliston odotetaan täydentyvän useammalla uudella jäsenellä. Tietojen mukaan yksi näistä olisi kameraominaisuuksiin keskittyvä Galaxy S4 Zoom.

Venäläinen verkkojulkaisu, Hi-Tech@Mail, väittää saaneensa korealaisvalmistajan tulevan kamerapuhelimen ominaisuudet tietoonsa. Aikaisempien tietojen mukaisesti laitteesta pitäisi todellakin löytyä 16 megapikselin kamera, jossa on kymmenkertainen optinen zoomi. Tämä tulee olemaan laitteen virstanpylväs, sillä muutoin Galaxy S4 Zoomin ominaisuudet ovat keskikastia.

Huhu kertoo puhelimen näytön olevan kooltaan 4,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 960 x 540 pikseliä. Sisältä löytyy 1,6 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja kahdeksan gigatavua tallennustilaa. Laite perustuu Android Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja sisältää 1900 milliampeeritunnin akun.

Lähde: UnwiredView

17 kommenttia

 1. Ei pärjää Pureview lumialle, joka on tulossa. 😉

    1. Muuten parempi ks edellinen viesti. Lähinnä android vs wp keskustelua??
     PS. Ja onhan se selvä että sampan kamerapuhelin tulee häviämään tulevalle pureviewille. Sampassa saa olla se 10x zoomi ja 10000 mekapikseliä ja 10000000 turhaa ominaisuutta mutta laatua se ei tarkoita.

  1. Enteilen tuolle hyvää menekkiä. Ajatelkaa lehdessä Galaxy S4 Zoom mainoksia. ”Mahtava 10x optinen Zoom!”. Sen jälkeen kilpailijoiden 1x zoomit näyttää ostavan kansan silmissä silkalta kertakäyttöpokkarilta. Näin se menee. Mukava kun voi zoomata sen kuvan sopivaksi zoomi-napilla samalla tavalla kun vanhassa Las Palmasin matkaa varten ostetussa pokkarikamerassa. 10 vuotta se on uskollisesti jo palvellut, mutta on nyt alkanut reistailla. Kätevää kun nyt voi ostaa samanlaisen kameran puhelimen mukana. Entinen Nokia 3200 pitäisi nimittäin kans vaihtaa.

   1. Mites se pullotus takakannessa josta Android käyttäjät on valittanut jo pidemmän aikaa (jos kyseessä Lumiat)? Häviääkö ongelma maagisesti ilmaan.

    1. Höh, pitää olla zoom-nappi ja vähintään 10x zoomi. Muuten ei saa oikeen kokoista kuvaa.

    2. Ei niissä mikään pikkupullotus häiritse vaan yleinen pulleus ja kilon paino. Uusissa ei enää ongelmana joten nekin päässeet siltä osin suurinpiirtein muiden mukaan.

 2. Mahtaa olla hyvä valovoima siellä telepäässä!

 3. Pikkupatti takana ei haittaisi, mutta veikkaampa, ettei jää ihan pieneksi. Muutenkin tulee todennäköisesti olemaan aika järkäle. Tuo veden ja pölyn kestävänä, alle 150g painavana niin ostaisi, vaikka ei tuo kamera hikoilu luureissa niin kiinnostakaan.

  Tosin minusta on vähän outoa jos tuovat 10x zoomilla sillä jo 3 olisi erottanut kilpailijoista hyvin.

 4. Jos on esim. 10x zoom, pieni pullotus ei haittaa koska onhan zoom-kameroissakin usein sellainen. Jos taas on vain 1x zoom niin pienintäkään pullotusta ei sallita.

  1. Et ole vissiin kuullut kuvanlaadusta? mutta sehän ei ole tärkeää vaan isot numerot eikö vain.

   1. Ja ohuudessaa luonnollisesti pienet näille androidfanaatikoille. 😉

Kommentointi on suljettu!