Vedenkestävä Galaxy S4 Active esittäytyy pressikuvissa

Galaxy S4 Active, AT&T

Toistuvasti verkkoon vuotaneesta Samsung Galaxy S4 Active -puhelimesta on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla virallinen lehdistökuva. Vuodon takaa löytyy tuttu Twitter-persoona, evleaks. Laitteen virallisen esittelyn odotetaan tapahtuvan Lontoossa 20. kesäkuuta.

Verkkoon valunut kuva paljastaa Galaxy S4 Activen yksityiskohdat edestä, takaa ja sivuilta. Kyseessä on AT&T-operaattorille räätälöity versio, mutta sen olemus on hyvin linjassa aiemmin verkkoon levinneiden kuvien kanssa. Nyt laite nähdään kuitenkin ensimmäistä kertaa harmaassa asussa, kun edellisissä otoksissa puhelin koreili punaisilla kuorilla.

Ominaisuuksiltaan Galaxy S4 Activen odotetaan olevan varsin lähellä Galaxy S4:ää. Tietojen mukaan pakettiin kuuluvat full hd -kosketusnäyttö, 1,9 gigahertsin neliydinsuoritin ja kahdeksan megapikselin kamera. Kokonaisuutta täydentää vedenkestävyys, jonka ansiosta se sopii perusversiota paremmin esimerkiksi työolosuhteisiin.

Lähde: Engadget

8 kommenttia

 1. Elisa teki Xperia Acro S:n kanssa oharit, Xperia Z ei juuri säväytä, Xcover 2 vähän kiinnostaa mutta ehkä vähän tehoton kokoaikaiskäyttöön.. mahtaskohan tästä olla jo yheks luuriks… Ei vaan taas inspais Samsungia, vähän on jäänyt huono jälkimaku siittä firmasta. HTC One kiinnostas tuhannella enemmän, muuta vedenpitävyys ois kyllä se juttu. (HTC One + Xcover 2 ois ajatuksena nyt, mutta mieluummin yks kuin kaks laitetta).

  1. Miksei kukaan odota ja osta sitä parasta, eli Jollaa? 🙂

   1. Tuleeko siitäkin ”active”, eli vedenpitävä ym?

 2. Eipä taida kestää tiputusta sen paremmin ku normi nelonenkaan. Kurjaa suunnittelua sampalta.

  1. Odottavan aika on piiitkä ja kun Jolla tulee edes jollakin (heh) mallilla markkinoille niin kilpailijoilta on tullut jo läjä muita luureja.

   Mielenkiinnolla odottelen Jollaa, mutta totuuden nimissä aion odotella toista tai kolmatta sukupolvea, yleensä näin on hyvä, että näkee mihin alusta kehittyy jos kehittyy. Badab ostin heti kun tuli ja kuinkas siinä kävikään, loistava puhelin/softa siinäkin paketissa kuten jollassakin, kaiketi.

   1. Hienon näköinen ainaki, ainoa mikä pisti silmään on tuo lockscreen -__-

Kommentointi on suljettu!