Videolla: operaattori esittelee uuden Galaxy S4 minin

Galaxy S4 mini

Muutama päivä sitten julkistettu Galaxy S4 mini oli odotettu lisäys Samsungin tuotemallistoon. Puhelin pyrkii tarjoamaan Galaxy S4:stä tutut ominaisuudet kompaktimpaan kokoon puristettuna, vaikka tekniikkaa ei ole aivan samalle tasolle viritettykään. Uutuuden saatavuus- sekä hintatiedot ovat vielä paljastamatta, mutta ne selvinnevät viimeistään Samsungin Lontoon tilaisuudessa 20. kesäkuuta.

Brittiläinen teleoperaattori, Three, on päässyt jo hypistelemään uutuutta ja julkaissut lyhyen esittelyvideon Galaxy S4 ministä. Videolla nähdään muun muassa laitteen fyysisten mittojen vertaamista Galaxy S4- ja Galaxy Mega 6.3 -mallien kesken. Ikävä kyllä käyttöliittymän toimintaan pätkällä ei juurikaan paneuduta.

Galaxy S4 mini perustuu Android 4.2.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään, 1,7 gigahertsin tuplaydinsuorittimeen ja 1,5 gigatavun RAM-käyttömuistiin. Sen näyttö on kooltaan 4,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 960 x 540 pikseliä. Tallennustilaa löytyy kahdeksan gigatavua ja takakamerassa megapikseleitä on kahdeksan.

Lähde: Engadget