Asusilta kuuden tuuman Android-hybridi: FonePad Note

Asus FonePad Note

Valmistajat uskovat kovasti tablettien ja älypuhelimien väliin jääneestä kuuden tuuman kokoluokasta löytyvän oivan markkinaraon uusille tuotteille. Tähän uskoo myös taiwanilainen Asus, joka on esitellyt maailmalla kuuden tuuman full HD -kosketusnäytöllä paketoidun FonePad Noten.

Uutuus perustuu Android-käyttöjärjestelmään, mutta tarkka versionumero jäi vielä pimentoon. Mukana toimitetaan stylus-kynä ja valmistaja lupaa laitteen sisältävän sovelluksia ja ominaisuuksia, jotka hyödyntävät sen toimintaa sekä muita FonePad Noten erityisyyksiä.

Asus FonePad Note tukee 3G-verkkoja, mutta ei LTE-yhteyttä. Sen sisällä jyskyttää Intelin uusi Z2560-piirisarja, jonka tuplaydinsuoritin on kellotettu 1,6 gigahertsiin. RAM-käyttömuistia on kunnioitettavat kaksi gigatavua ja takakamerassa megapikseleitä on kahdeksan. Maininnan ansaitsevat myös kaksi stereo-kaiutinta, jotka sijaitsevat näytön ylä- ja alapuolilla.

Lähteet: Engadget & The Verge