Mitä Google suunnittelee? Yhtiö pitää kaksi Chrome Mobile -tapahtumaa kesäkuussa

Chrome, Mobile, Nexus

Google I/O tuli ja meni, mutta Google jatkaa live-tilaisuuksien parissa. Yhtiön kehittäjäsivulta löytyy kaksi Mobile Chrome Special Event -nimellä kulkevaa tapahtumaa, jotka järjestetään 7. ja 13. päivä kesäkuuta. Tarkempia tietoja sisällöistä ei ole saatavilla, mutta päivät ja ajat kannattaa merkata kalenteriin, sillä tilaisuuksia pääsee seuraamaan livenä alta löytyvien linkkien kautta.

Luvassa lienee varsin merkittäviä uutisia. Muutoin kahta erillistä julkistusta on vaikea selittää, sillä uutiset olisi varmasti ollut mahdollista paketoida myös Google I/O:n yhteyteen. On kuitenkin hyvin vaikeaa arvailla, mitä Googlella mahtaa olla mielessä.

Mahdollisesti tapahtumat voisivat liittyä Chromen mobiili- ja työpöytäselaimien parempaan integraatioon. On myös spekuloitu, että tapahtumat olisi jaettu Android– ja iOS-alustojen kesken.

Lähteet: Slash Gear, Google Chrome 1 & Google Chrome 2

6 kommenttia

 1. Eikös Nokiakin pitänyt jonkin tapahtuman näin kesällä?

  1. Näinhän yhtiö kehui Lumia 925:n julkistuksen yhteydessä. Aikataulua ei ole kuitenkaan vielä julkistettu.

   1. Teemu, mitä mieltä olet henkilökohtaisesti Nokiasta ja firman tuotteista?

    1. Laitteet on raudan ja muotoilun puolesta OK, erityisesti tuleva Lumia 925. Windows Phone ei vaan ole omaan käyttöön se oikea. Siksi en Nokiaa omaan käyttöön tässä vaiheessa pysty valitsemaan. Tällä hetkellä se on minulle Android tai iOS, vaikka ennen iPhone 5:sta melkein vuoden Nokia N9:ä käytinkin ykköspuhelimena. Se säväytti, mutta lopulta paikallaan pyörinyt heikko sovellustarjonta sai väsymään laitteeseen.

     Olen pyrkinyt vaihtelemaan eri alustojen välillä mahdollisuuksien mukaan, jotta pystyn sivustonkin kannata vertailemaan niitä paremmin. Esimerkiksi iPhone 5 on vasta toinen Applen puhelin. Sitä ennen käytössä oli vuosia sitten iPhone 3G, jonka jälkeen siirryin Android-maailmaan.

    2. Selvä 🙂 mikäs WP:ssä on ongelma? Itse olen Nokian leirissä, mutta erityisesti HTC One kiehtoo sekä Sonyn puhelimet. Samsungista en oikein välitä. TouchWiz on kieltämättä takkuileva ja kaikki puhelimet näyttävät samalta. HTC One Google edition olisi hyvä.

    3. Selvä 🙂 mikäs WP:ssä on ongelma? Itse olen Nokian leirissä, mutta erityisesti HTC One kiehtoo sekä Sonyn puhelimet. Samsungista en oikein välitä. TouchWiz on kieltämättä takkuileva ja kaikki puhelimet näyttävät samalta. HTC One Google edition olisi hyvä.

Kommentointi on suljettu!