Samsungilta uusi kymppituumainen Android-tabletti: Galaxy Tab 3 10.1

Galaxy Tab 3 10.1

Korealainen Samsung on esitellyt tänään uuden Android 4.2 Jelly Bean -pohjaisen taulutietokoneen, joka saapuu markkinoille maailmanlaajuisesti kesäkuun aikana. Kyseessä on Galaxy Tab 3 10.1 ja se on ominaisuuksiltaan tablettien keskikastiin sijoittuva tulokas.

Laite rakentuu 1.6 gigahertsin tuplaydinsuorittimen varaan, joka on Reutersin mukaan Intelin käsialaa. Se olisi näin ensimmäinen Samsungin Android-tabletti, jossa on Intelin siru. Asiaan odotetaan vielä lopullista vahvistusta Samsungin päästä. RAM-käyttömuistia löytyy gigatavun verran ja microSD-muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa on mallista riippuen 16 tai 32 gigatavua. Uutuus on saatavilla WiFi- ja 3G/LTE-versioina. Kosketusnäytön tarkkuus on 1280 x 800 pikseliä ja tuumakoko 10.1.

Samsung markkinoi Galaxy Tab 3 10.1 -tablettia koko perheen viihdelaitteena. Se sisältää Samsungin oman kaukosäädinsovelluksen sekä MHL-tuen. Näin videot ja pelit saa vaivattomasti suoratoistettua television kautta vieläkin suuremmalla ruudulla.

Uutuus on varustettu kahdella kameralla. Edestä löytyy 1,3 megapikselin kamera ja takaa kolmen megapikselin kamera. Ominaisuuksiin kuuluvat lisäksi WiFi, Bluetooth 4.0, A-GPS ja GLONASS.

Kooltaan Galaxy Tab 3 10.1 on 243,1 x 176,1 x 7,95 millimetriä ja se painaa (WiFi-malli) 510 grammaa. Akussa on kapasiteettia 6800 milliampeeritunnin verran.

8 kommenttia

 1. Halpis-kastia taas sampalta… aiai, nyt jää kyllä samppa jälkeen niin että soi…

  1. Joo, jännä ettei Samsung saa tablet-mallistoonsa kunnon lippulaivaa. Vai enkö muista kaikkia malleja? Toki Nexus 10 on aika viimeisen päälle. Sehän on Samsungin valmistama…

    1. Eipä juuri nykyään enää ole, aivan toivottoman pieni resoluutio verrattuna ihan vaikka puhelimiinkin, saati esim. Retina iPadiin. Tehoa ja muistia.. tai, niin oikeastaan kaikkea on hyvin EDELLISEN sukupolven huippuluokaksi. Ei noilla spekseillä nykyään enää kärkikastissa pelata.

   1. Samsungilla ei ole kunnon ressulla olevaa android-tablettia, ihme homma.
    10″ pitäs olla vähintään FullHD.

Kommentointi on suljettu!