Asusin uudessa full hd -tabletissa hyrrää Intelin mobiilisiru: MeMO Pad FHD 10

Asus MeMO Pad FHD 10

Kymmenen tuuman kokoluokkaan asettuva MeMO Pad FHD 10 on taiwanilaisen Asusin tuore lisäys yhtiön tablet-mallistoon. Se on Android 4.2 Jelly Bean -pohjainen laite, jossa on IPS-teknologialla toteutettu 10,1 tuuman 1920 x 1080 pikselin full hd -kosketusnäyttö.

Taiwanilaisvalmistajan uutuus perustuu sirujätti Intelin uuteen mobiilipiiriin, jonka tuplaydinsuoritin tykyttää 1,6 gigahertsin kellotaajuudella. Intelin Atom Z2560 -piirisarja tukee Hyper-Threading-teknologiaa, joka tuplaa suorittimen todellisen ytimien määrän virtuaaliytimillä. Tekniikka parantaa suorituskykyä ja tehostaa virrankulutusta, kehuu Asus.

Asus MeMO Pad FHD 10 tukee muun muassa WiFi-, GPS- ja GLONASS-yhteyksiä sekä sisältää stereo-kaiuttimet SonicMaster-tekniikalla. Etupuolelta löytyy 1,2 megapikselin kamera ja takaa viiden megapikselin kamera. Mukana on kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia sekä 16 tai 32 gigatavua microSD-kortilla laajennettavaa tallennustilaa.

Syyskuussa kauppoihin rynnivällä uutuudella on kokoa 264,6 x 182,4 x 9,5 millimetriä ja se painaa 580 grammaa. Laitteen värivaihtoehtoihin lukeutuvat sininen, valkoinen ja pinkki.

Asus MeMO Pad FHD 10

2 kommenttia

  1. Nyt yhtälailla maltillinen hinnoittelu kuin 7″ mallissa, niin menestys on taattu (Y)

    1. Joo, vihdoinkin hyvällä resoluutiolla ja kameralla varustettu tabletti 😀 Kun vielä hinta ja mainostus olisivat kohdallaan, niin tämä varmaan myisi hyvin.

Kommentointi on suljettu!