Kuvavuodossa HTC Onen tuleva pikkuveli?

HTC M4

Taiwanilainen HTC on seuraamassa Samsungin jalanjälkiä ja julkaisemassa lippulaivastaan kompaktimman version. Kyseessä on M4-työnimellä kulkeva uutuus, joka noudattelee HTC One -lippulaivan muotokieltä ja tietyssä määrin myös sen ominaisuuksia. Laitteen julkistuksen arvellaan tapahtuvan heinä-elokuussa. Se sijoittunee 400 euron hintaluokkaan.

Galaxy S4 minin tavoin HTC M4 perustuisi 4,3 tuuman kosketusnäyttöön. Tarkkuus olisi tietojen mukaan 1280 x 720 pikseliä. Suoritin on tuplaytimellinen, RAM-käyttömuistia löytyisi lippulaivojen tavoin kaksi gigatavua ja tallennustilaa 16 gigatavua. Pitäisipä mukana olla myös Onesta tuttu neljän megapikselin Ultrapixel-kamera.

Materiaalien osalta M4 vaikuttaisi luottavan muoviin esikuvansa alumiinin sijaan. Muilta osin se on kuin ilmetty One, mutta hieman pienemmässä koossa.

HTC M4

HTC M4

HTC M4

Lähde: The Verge

4 kommenttia

 1. Kuvien perusteella vaikea sanoa onko muovia vai alumiinia. Mielenkiintoinen julkaisu, kun eivät polje ominaisuuksia samalla tavalla kuin samsung.

  Harmi kun htc:llä on unohtunut kolmas nappi tuosta näytön alta. No sense with Sense.

 2. Kahteen nappiin tottuu äkkiä ja Sense 5 on paras Android launcher tällä hetkellä. Ehkä vanilla pääsee sulavuudessa lähelle. 😉

  1. Paras launcheri puhelimen mukana tulevista. Kyllä ne sulavuudeltaan, käyttömukavuudeltaan, hyödyllisyydeltään ja muokattavuudeltaan parhaat launcherit löytyy Play-kaupasta. 🙂

   1. Paras launcher HTC Onelle. 😉

    Kokeilen mm. Nova Primea, mutta palasin tunteroisen päästä takaisin Senseen. Ainoastaan lukitusnäyttöön kaipasin lisäsisältöä ja se sai vaihtua Widgelockeriin.

Kommentointi on suljettu!